paranormalfikir Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2012 Henüz 1 buçuk ay kadar oldu mızıkayla ilgilenmem. Güzel bir mızıka seçimi yaptım Hohner Marine Band Classic © . Şu küçücük aletten çıkan seslere bakın kendisi küçük marifeti büyük. Eğer ilgilenenler varsa burada mızıka tabları paylaşı mı yaparsak çok güzel olur bana kalırsa . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Ben çalmaya uğraşmıştım da becerememiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 ben çalabiliyosam sen de çalarsın Diatonik C mızıkayla başlaman gerekir yeni başlıyosan eğer. Onun için iyi bi seçim yapmak gerekir. Sen al eline mızıkayı ben sana "daha dün annemizin..." şarkı tablarını vereyim çok kolay onla başla bak nasıl da çalıyosun Ben çalmaya uğraşmıştım da becerememiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 ben çalabiliyosam sen de çalarsın Diatonik C mızıkayla başlaman gerekir yeni başlıyosan eğer. Onun için iyi bi seçim yapmak gerekir. Sen al eline mızıkayı ben sana "daha dün annemizin..." şarkı tablarını vereyim çok kolay onla başla bak nasıl da çalıyosun ''Diatonik C Mızıka'' İstanbul'da nerede bulunur,Anadolu yakası.Mümkünse Ümraniye.Mızıka satan yer buldum diyelim Diatonik C diye başka bir tür kakalamasınlar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SametAras Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Bende yürüyüşte, gecenin bir yarısı ya da bir ağacın kolunda çalarım mızıkayı. Fakat belli bir notaya bağlı kalmadan, tamamen o anki ruh halimi seste titreşimi. Yani tamamen içten gelen renklerin ve titreşimim sese olan misafirliği. Aşağıdaki bağlantıda bir pdf dosyası paylaşıyorum, içerisinde çok hoş parçaların mızıka notaları bulunuyor. Ayrıca Tuncay Korkmaz'ın mızıka konusundaki videolarını da izleyebilirsiniz. http://microlyric.com/tabs.pdf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 ben çalabiliyosam sen de çalarsın Diatonik C mızıkayla başlaman gerekir yeni başlıyosan eğer. Onun için iyi bi seçim yapmak gerekir. Sen al eline mızıkayı ben sana "daha dün annemizin..." şarkı tablarını vereyim çok kolay onla başla bak nasıl da çalıyosun Teşekkürler de Diatonik C falan hiç anlamam, nasıl seçim yapacağımı da bilmiyorum. Bi tane almış çarşıdan babam. Sonda verdiğim resimdekinin aynısı. Diğerleri zaten pahalıdır, fakirim param yetmez onlara. Mızıkayı da öğrenmek isterdim gerçi. http://www.aues21.dsl.pipex.com/images/HeroBlueHarmonica.jpg Babama aldırmaya çalıştım trip attı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 seninkine baktımda abi bu Çin malı hem tabi çalamassın senin ki çift sıra 16 delikli bunlara chromatic deniyo ... diatonik ise tek sıra 10 delikli blues ve birçok parça çalabiliyosun.. bak benim aldığım bu mydukkan.com :: Hohner Marine Band Classic :: Mızıka aldın mı 50-60 liralık bi şey alıcaksın ki sonra elinde kalır bu Çin malları ciddi düşünürsen facebookta çok güzel bi grup var her ay mızıka toplantıları yapıyolar ücretsiz Teşekkürler de Diatonik C falan hiç anlamam, nasıl seçim yapacağımı da bilmiyorum. Bi tane almış çarşıdan babam. Sonda verdiğim resimdekinin aynısı. Diğerleri zaten pahalıdır, fakirim param yetmez onlara. Mızıkayı da öğrenmek isterdim gerçi. http://www.aues21.dsl.pipex.com/images/HeroBlueHarmonica.jpg Babama aldırmaya çalıştım trip attı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yok kalsın ama teşekkürler yine de ilgin için. O kadar para veremiyorum maalesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 benim aldığım bu mydukkan.com :: Hohner Marine Band Classic :: Mızıka ama bence sen şunlardan birini al mydukkan.com :: Hohner Big River Harp :: Mızıka mydukkan.com :: Hohner Special-20 :: Mızıka Nefesli Çalgılar >> Mızıkalar >> Hohner Golden Melody Harmonika merak etme verdiğim iki site çok güvenilir mydukkan.com ve do-re.com.tr site yöneticilerine mail attın mı da ilgilenirler. Do-re müziğin taksim tünelde şubesi var ordan gidip aldınız mı daha da ucuza alabilirsin ya da internetten sipariş verirsin... Üzerinde zaten "C" yazıyo merak etme sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Aslında üzerinde hangi notayı çaldığını yazsa(atıyorum birinci delikte C yazsın, ikincisinde C# yazsın falan ) o bile yeterdi. Aslında Çin malı olanıyla da çalınır. Bence önemli olan üzerinde uğraşmak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 aynen ben de ormanda çalmayı çok seviyorum Tuncay Korkmaz'ın facebookta ki grubuna da üyeyim. Bide Tayfun Sözer var bilmem bilir misin... Bende yürüyüşte, gecenin bir yarısı ya da bir ağacın kolunda çalarım mızıkayı. Fakat belli bir notaya bağlı kalmadan, tamamen o anki ruh halimi seste titreşimi. Yani tamamen içten gelen renklerin ve titreşimim sese olan misafirliği. Aşağıdaki bağlantıda bir pdf dosyası paylaşıyorum, içerisinde çok hoş parçaların mızıka notaları bulunuyor. Ayrıca Tuncay Korkmaz'ın mızıka konusundaki videolarını da izleyebilirsiniz. http://microlyric.com/tabs.pdf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 benim aldığım bu mydukkan.com :: Hohner Marine Band Classic :: Mızıka ama bence sen şunlardan birini al mydukkan.com :: Hohner Big River Harp :: Mızıka mydukkan.com :: Hohner Special-20 :: Mızıka Nefesli Çalgılar >> Mızıkalar >> Hohner Golden Melody Harmonika merak etme verdiğim iki site çok güvenilir mydukkan.com ve do-re.com.tr site yöneticilerine mail attın mı da ilgilenirler. Do-re müziğin taksim tünelde şubesi var ordan gidip aldınız mı daha da ucuza alabilirsin ya da internetten sipariş verirsin... Üzerinde zaten "C" yazıyo merak etme sen ''Diatonik C Mızıka'' İstanbul'da nerede bulunur,Anadolu yakası.Mümkünse Ümraniye.Mızıka satan yer buldum diyelim Diatonik C diye başka bir tür kakalamasınlar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 dediğim gibi bende yeni sayılırım çift sıra olanlar hakkında pek bilgim yok ... ne diyelim sen kafana göre takıl o zaman Aslında üzerinde hangi notayı çaldığını yazsa(atıyorum birinci delikte C yazsın, ikincisinde C# yazsın falan ) o bile yeterdi. Aslında Çin malı olanıyla da çalınır. Bence önemli olan üzerinde uğraşmak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Keşke önce kaç deliği olduğuna, ondan sonra da hangi deliğin hangi sesi çıkardığına internetten baksaydım. Ama artık geçti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 deliklerin üzerinde nota yazmaz bu tüm mızıkalarda böyledir. sadece mızıkanın bi kenarında c(do). g (sol) gibi hangi nota olduğunu gösterir sen diğer sesleri kendin çıkarırsın ... mızıka da tablar vardı bunlara bir nevi nota da diyebiliriz.... Daha dün annemizin şarkı tabı... 4 4 6 6 -6 -6 6 -5 -5 55 -4 -4 4 6 6 -5-5 5 5 5 -4 6 6 -5-5 5 5 5 -4 4 4 6 6 -6 -6 6 -5 -5 55 -4 -4 4 mesela bu verdiğim 10delikli mızıkalar için . artı 4 olanlar 4. delikten üflemen anlamına geliyo eğer sayının başında eksi varsa..; diyelim -5 o zamanda o delikten içine nefes çekiceksin anlamına geliyo aslında çok basit sadece üzerinde durmak lazım .... Keşke önce kaç deliği olduğuna, ondan sonra da hangi deliğin hangi sesi çıkardığına internetten baksaydım. Ama artık geçti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Kolaymış. Kaç vuruşluk nota olduğunu yazmamışsın ama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 bak bu arkadaş mzıkayı coşturmuş Özgür Mızıka(Harmonica) - YouTube ve bide şu var mimoza çiçeği ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 vuruş muruş yok mızıka da zaten ritmi biliyosun 3 defa 4 mü var 3 defa o sayıdan üfle o zaman özgün takıl mızıka da en zor kısım bend olayı yani sesi bükerek olmayan sesleri mızıkadan çıkarıyosun ama senin ve benim bend yapabilmemiz için daha çok yolumuz var hele bi seri olarak düz tabları çalmaya bakalım biz... Kolaymış. Kaç vuruşluk nota olduğunu yazmamışsın ama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Evet güzel çalmışlar ama şarkıyı seçememişler. Şarkılar güzel de yani mızıkaya uymuyor bence Mimoza Çiçeği. Ben şu iki müziği dinleyince mızıkaya imrenmiştim. Bunları çalmak istiyodum. 1 2 Dediğin gibi, düzgün çalalım da bend yaparız sonra. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 gerçekten verdiğin linkler harika işte onlar bendli çalıyo ... neyse ileride yeni tablara ihtiyacın oldu mu bir tık ötedeyim Evet güzel çalmışlar ama şarkıyı seçememişler. Şarkılar güzel de yani mızıkaya uymuyor bence Mimoza Çiçeği. Ben şu iki müziği dinleyince mızıkaya imrenmiştim. Bunları çalmak istiyodum. 1 2 Dediğin gibi, düzgün çalalım da bend yaparız sonra. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Tamam. Umarım sitede kalıcı olursun da ulaşabilirim sana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 olurum merak etme zaten üye olana kadar az uğraşmadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Free Harmonica lessons with a virtual harmonica basit bir şekilde uygulamalı yardım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Tarihe geçicek bu program izlenmeli. Konu mızıka (harmonica) Habertürk Canlı Yayın. >>> http://www.haberturk.com/canliyayin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Arkadaşım bana kendi mızıkasını hediye etti. Bir ay kadar oldu elime 1-2 kere aldım ama çok zor geldi ve anlatan veya yardımcı olan olmadığı için kenara koydum duruyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.