sirius Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2012 Gece tamamen düştüğünde, Yükselt bir mumun ateşini Ve yaz kağıdın üzerine Arzu ettiklerinin hepsini; Eğer herhangi biri yardım edebilirse sana Yaz hemen onun adını kağıda şu sözcükler ismi takip etsin Güç, Beceri ve şöhret için; HALIMAZ FERIDOX SOLADAR Dokun her kelimenin üzerine eski bir ekmek kabuğu ile; Ardından ufak parçalara ayır kağıdı ve batır yavaşça Kırmızı ile renklendirilmiş suya; Bur ıslak parçaları, yavaşça baskıla, Sırılsaklam hamurdan topak yaparcasına at onu evden dışarı hızlıca, Gidebileceği en uzak noktaya... Çeviren: sirius Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaşım için teşekkürler sirius, ellerine ve emeğine sağlık. Tümünü anladım da şu kısmı anlamadım; "Kırmızı ile renklendirilmiş suya;". Kandan mı bahsediyor yoksa başka bir malzeme mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaşım için teşekkürler sirius, ellerine ve emeğine sağlık. Tümünü anladım da şu kısmı anlamadım; "Kırmızı ile renklendirilmiş suya;". Kandan mı bahsediyor yoksa başka bir malzeme mi ? yok kan değil... suyun kırmızı renkle boyanmasından bahsediyor. Gıda boyası vb. gibi bir madde kullanabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lost soul Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 ekmek ne olacak peki daha sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 ekmek ne olacak peki daha sonra toprağa gömün teşekkürlerinizi sunarak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rtkynyx Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2022 On 12/20/2012 at 2:06 AM, sirius said: Gece tamamen düştüğünde, Yükselt bir mumun ateşini Ve yaz kağıdın üzerine Arzu ettiklerinin hepsini; Eğer herhangi biri yardım edebilirse sana Yaz hemen onun adını kağıda şu sözcükler ismi takip etsin Güç, Beceri ve şöhret için; HALIMAZ FERIDOX SOLADAR Dokun her kelimenin üzerine eski bir ekmek kabuğu ile; Ardından ufak parçalara ayır kağıdı ve batır yavaşça Kırmızı ile renklendirilmiş suya; Bur ıslak parçaları, yavaşça baskıla, Sırılsaklam hamurdan topak yaparcasına at onu evden dışarı hızlıca, Gidebileceği en uzak noktaya... Çeviren: sirius Bunu tanıdığımız biri için yapsak olur mu peki? Yani bir yakınımızın istediği bir pozisyonu elde etmesi için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.