nightmore Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2007 yer değişmeden önce 12 değiştikten sonra 13 adam var....çözebilecekmiyiz hadi 10 sanıye kadar bakın resime http://img530.imageshack.us/img530/9656/hkh565516zf4fd7.gif Shot at 1969-12-31 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 soldaki adamın yarısı digerinin arkasında kalıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Ooofff taktım kafayı !!! Çözemedim bi türlü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 yok walla çözemedim zorladı gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 sağdaki 3. adamda bişe olabilir mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 ya bulamadım ama bazı adamlar kısa sanırım onlar yer değiştirirken arada kaynıyor yani öyle bir şey :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 soldan 2. sırada bi iş var ama anlamış değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Arkadaşlar bilen varsa yazsın.Zira kör olmak üzereyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 dikkat ederseniz sağ taraf hep 7 kişi değişim sol tarafta oluyor. sol taraf bir 5 kişi bir 6 kişi olarak sayıyı bozuyor. sol taraf 5 kişiyken yani toplam sayı 12 iken sağ baştan 2. adamın ayakları alt tarafta yani değişmeyen parçada kalıyor. Ancak resim değiştiğinde sol tarafın alt kısmında bir ayak yok ve 6. kişi olarak yeni bir kişi oluşmuş oluyor. ve üst taraftan giden 3 parçada diğer tarafta 3 parçayı kapamış oluyor. Böylece fazladan 1 kişi oluşmuş oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 simdi baksa aynı hizadakilerin aynı sekilde yer degiştirmeleri gerekiyor ama biraz dikkat edersen en yukarda duran birisi sabit olarak yer degiştiriyor.. yani onun eşlenecegi birisi yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
malis Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 he he inanın ilk bakışta fark ettim çoook mutluyum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moustapha Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 !!!Bulamadım Yaaa Kafayı Yiyecem Offf!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 belli zaten yer değiştirenlerde problem olduğu birinde 5 kafa diğerinde 6 kafa oynuyor. şimdi soldakinden 5 kafa oyanyınca sağdakinde bir değişme olmuyor aynen tamamlanıyor soldakine 6 kafa gidince 2. sıradaki 2 tane olan adam 3 tane oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 yok bulamadım ve sinir oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 sağdaki 3. adamda bişe olabilir mi imzan süper söylemeden geçemedim... bu arada ben bişi çözemedim yaşlandım galiba böle şeylere kafa yoeramıyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 bence kosedekı adamın yarısı orda kalıyo ama bılmıyorum saol paylasım için ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.