ptahba Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2012 Astral seyehat - Ay Yazıyı kopyalayamıyoru o yüzden linkini verdim. AYşe Aral hanımefendi Karabasan mı yoksa Astral Seyahat mi yaşadığını merak ediyor! HAyır tamamen yanlış biliyormuşuz ondan Bildiğin kâbus görmüş o kadar bunun adı da köşe yazarlığı oluyor. Yazık be Ayşe Aral Hanım ne yapıyoruz gece yatarken bazı kısımları kapatıyoruz ki soğuk almasın Birde yemekten hemen sonra yatmıyoruz yani homini gırtlak hobidi yatak bunu yapıyor işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 bildigin 'BAD TRIP' olmus abla... Ha bir de 'seyehat' yazmis zaten, cehalet oradan belli. Kesin duzeltecek ama bizden kacmadi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Hadi o yazım yanlışı olur da bildiğin kabus görüp bunu astral seyahata yormak nedir neyin kafasıdır onu anlayamadım ben. Olabilir bilmemek ayıp değil de yazıyı çalakalem yazmadan önce bir internette bakaydın astral ne karabasan / uyku felci ne diye. O zaman zaten utanır yazmazdın diyeceğim... Utanır kısmından emin olamıyorum garip bir ülke olduk insanlar bilgisizliğinden utanmıyor artık hatta neredeyse övünüyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Iste sorun da orada zaten, 'calakalem' yaziyorlar. Ne icerigini kontrol ediyor sonradan yazdiginin, ne de imlayi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 belki bana inanmayacaksın ama hep illuminati yüzünden bunlar biliyorsun değil mi. Bütün ünlü şarkıcılar, köşe yazaları falan hep illuminati Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 orasi kesin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.