maria14 Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2012 Umarım fotoğrafları beğenirsiniz, iyi kötü tüm yorumlara açığım.. makinem kırıldığı için bende telefon ile çekmeye başladım. Sizce fotoğraflar nasıl ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Güzel olmuş bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Devam et Su insanın bi uğraşı olması çok güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Temayı, açıyı çok iyi yakalıyorsun. Mesela 8. fotoğraf tema, 3. fotoğrafta açı olarak çok güzel. Profesyonellik var mı? Birde telefonunun modeli ile kamera mp'ini yazabilir misin? Bir tahminim var gerçi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maria14 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 profesyonelliğim yok. Telefonumun modeli ise htc wildfire s mp'si ise 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 7. fotoyu çok beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maria14 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Beğenmenize çok sevindim yorumlar için teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Kompozisyon konusunda eğitim alıp almadığını bilmiyorum ama fotoğraflarında bakış açın göze hitabediyor. Altın kesit noktalarına görmemiz gereken objeleri yerleştirmeyi başarmışsın Ayriyeten birçok profesyonel fotoğrafçının tercihi olan üçgen denge kuralını da kullanmışsın. 2. resimdeki gibi sade fotoğraflar çekeceksen eğer renklerin ön planda olması resme bakılabilirlik ve estetik kazandırır. Şu an 2. resme uzun süre bakamazsın. Fotoğrafın ilgi merkezi yok çünkü. İlgi merkezi olmayan fotoğrafları renklendirmek fotoğrafa görsellik katar. Aynı zamanda ben manzara fotoğraflarında pek siyah-beyaz sevmem göz yorar. Ayrıca manzara fotoğrafının insana huzur vermesi rahatlatması gerekir monokrom bu hisleri manzara fotoğrafından uzaklaştırıyor (bence). Perspektif açını da beğendim. Bazılarında doğuştan oluveriyor ben baya uğraşmıştım perspektif konusunda Telefonla çekmeye fazla alışma derim ben... Bir an önce bir profesyonel al. Telefonda rahata alışırsan profesyonel makine seni biraz zorlayabilir çünkü... Ayrıca makineyi kendin kurcala tabi ki ama bir kursa gitmeyi de sakın ihmal etme. fotoğrafçılığın çok ince ayrıntıları vardır. Bunları ancak seni bilen bir kişinin yönlendirmesiyle öğrenebilirsin... Ayrıca halk arasında fotoğrafçılıkla ilgili kalıplaşmış yanlış düşüncelerde vardır. Bunları kırman lazım. Mesela fotoğraf çekerken illede ışığın arkadan gelmesi gerekmez fakat birçok kişi bunu böyle bilir gibi. Yeterince konuştum ben sana başarılar fotoğraf çekmeyi ihmal etme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maria14 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Yorum icin tessekkurler. Hic bir egitimim yok ben sadece gozume ne hos gelirse cekerim. Bir ara mutlaka makine alicam ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.