cancanan Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2006 Arkadaşlar bunu yeni duydum hemende paylaşmak istedim. Greyfurt içilen ileçların karaciğerde parçalanıp atılmasını önlüyormuş. Özellikle grip , nezle olduğumuz zamanlarda C vitamini için bolca aldığımız greyfurtu ilaç kullanıyorsak bırakacakmışız. 1 hafta boyunca hem ilaç alıp , hem greyfurt tükettiğimizde , dışarı atılamayan ilaçlar sanki tek bir dozda alınmış gibi vücudumuzda hasarlara yol açabilirmiş. Ölümlere kadar gidebiliyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 greyfurt sevmem zaten ekşi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaşımın için teşekkür ederiz. ben de duymuştum doktorum dan,calcium ve kan ilaçlarıyla da süt içilmemesi gerektiğini.süt ün bu ilaçların gücünü azalttığını söylemişti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ALINTI(vhercle @ 2 09 2006, 15:34 ) 7210[/snapback] greyfurt sevmem zaten ekşi [/b] küçüklerine kötü örnek olma greyfurt çok vitaminli bir meyve dir.. seni tokatlamaktan bıktım ama sen dayaktan bıkmadın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ewet onu bende biliorum aynı zamanda süt çok fazla alındığında kansızlık yapıyomuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Evet birde antibiyotikler var. Antibiyotik alınıyorsa süt içilmeyecekmiş. Sütün parçalayıcı bir özelliği varmış ve alınan ilaç hiç bir işe yaramıyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 valla o kadar dayaktan sonra seni ne süt nede greyfurt kurtarır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ALINTI(Eftalya @ 2 09 2006, 15:37 ) 7213[/snapback] küçüklerine kötü örnek olma greyfurt çok vitaminli bir meyve dir.. seni tokatlamaktan bıktım ama sen dayaktan bıkmadın.. [/b] bune yaw bune şamar oğlanına döndüm gelen vurdu giden vurdu valla emrahtan kötü oldum yaw yaw kafamın şu sol tarafı çok acıyor ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Görünen oki dilinde uzamış snn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 yok uzundu zaten ama eftalya budadı biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ALINTI(vhercle @ 2 09 2006, 15:51 ) 7222[/snapback] yok uzundu zaten ama eftalya budadı biraz [/b] adımı doğru yazmışsın,seni şaşkınlıkla tebrik ediyorum estağfirullah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Yaw Eftalya bana da patlatacaksın şimdi bir tane ama onunda sevilir bir tadı yok hakikatten be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ALINTI(vhercle @ 2 09 2006, 12:28 ) 7170[/snapback] eftalya kedi kanı felan tamam ama bunlar kötü şeyler adamı bozar [/b] hahahahaha bak burda da doğru yazmışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ALINTI(Nora @ 2 09 2006, 15:56 ) 7225[/snapback] Yaw Eftalya bana da patlatacaksın şimdi bir tane ama onunda sevilir bir tadı yok hakikatten be [/b] bayılırım ekşi şeylere,limonun tamamını yerim, sana kıyamam canım benim.vhecle nin kafa odun gibi vur vur bişey olmuyo neyse benim tabana kuvvet ,kaçayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Hahahah Allah iyiliğini versin emi Eftalya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 yuh ya bi odunluğumuz kalmıştı laf edilmedik onuda sööledin ulen girdiğimden beri vur allah vur kafam kırıldı şimdi bide odun gibi kafa var sende diyosun yazıklar olsun be haram olsun attığın sopalar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 hişşşşşşşşşşşşşştt sus bakim terbiyesiz oduna hakaret mi ediyon. keşke odun kadar faydalı olsak beee..şu an bulunduğum odanın % 60 ı odundan oluşmuş. bu arada odun a cevap hakkı doğdu.e onun yerine sen cevap verirsin artık vhercle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 bana kal geldi onu sööliim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 tamam tamam bee,işine gelmeyince kal da geliyo git te geliyoo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 tabi oluyo ar sıra ööle ama işin ucunda odun var yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Bizim greyfurt gerçekten sağlığa zararlıymış bunu anlamış bulunmaktayım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ALINTI(cancanan @ 2 09 2006, 16:26 ) 7246[/snapback] Bizim greyfurt gerçekten sağlığa zararlıymış bunu anlamış bulunmaktayım.. [/b] kafama kocaa bir daş düştü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 hahahah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ALINTI(Eftalya @ 2 09 2006, 16:34 ) 7250[/snapback] kafama kocaa bir daş düştü [/b] yok canım niye üstüne alınıyosun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ben alıniimi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.