intikamss Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2012 Öncelikle merhaba.Ben genellikle 2 ayda bir rüyamda Uçtuğumu görüyorum.Birinde yanılmıyosam Bodrum'a gidiyordum.Ailem gitmişti bende sonradan uçarak girmiştim bu Lucid Rüya mı? Astral Seyehat mi? Şimdiden Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mFtLeR9 Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 olayın şokunda yaşanıp kalmak gibi bir durum soz konusu ancakki o günün bagıl dayanaklarına bakacak olur ise sizinkisi sadece lucid bir rüyadır . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Lucid olması muhtemel lucidden de astral seyahate çıkılıyor çünki.ya da sadece psikolojiktir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mFtLeR9 Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 psikolojik oldugunu açıklamaktaydım zaten ki psikolojik olarak istemsiz lucid rüya görülmektedir arkadasından astrale cıkması imkansızdır ki görüldügü üzere denemeler yapılmamaktadır . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Lusid ile astral arasında ki en belirgin fark senaryoyu bilinçaltınızın yazmış olmasıdır . Senaryoyu yaşar değişkenlikler gösterebilirsiniz ancak şuurunuz rüya gördüğünüzün farkındadır . Astral projeksiyon ise rüya değildir astral bedenin çeşitli çalışmalardan sonra eterik bedenden ayrılması ve sizin şuurunuzun bunu gözlemlemesidir . Arada ki farkı bildiğiniz de hangisini yaşadığınızı anlayabilirsiniz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.