Croks Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2013 Herkese öncelikle selamımı iletiyorum ve sorunumu anlatmaya başlıyorum Ben bazı kinezileri yapabiliyordum özellikle telekinezi konusunda az da olsa başarılıydım rahatca bir cismi hareket ettirebiliyordum Fakat biri ile tanıştım ve aşık oldum yanında veya ondan uzak hiçbir şekilde yapamaz oldum kafayı boşaltmaktan gecer bu işler biliyorum ama eskiden bir saniye yetiyordu şimdi ise kafamı boşaltmama ramen olmuyo yapamıyorum (aynı şey hipnoz içinde gecerli artık pek yapamıyorum) lütfen yardım edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
landrevsev Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 bu tür duygusal olaylar etkiliyor aynı şey benim başımada geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 kurtulma yada engelleme yolu varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
landrevsev Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 hala o kişiye aşıkmısın ? onunla ilgisi var mesela ben derslerime odaklandım biraz düzeldi duygular çok etkiliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpaganic Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 kurtulma yada engelleme yolu varmı Kurtulma yolu , duygularınızı kontrol altına alabilmekten geçer, bu da kısaca yüksek bilinçtir,farkındalıktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 işte nasıl yapacagımı bilmiyorum hala seviyorum ve olmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
landrevsev Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 seviyosan çok zor birinden birini seçmek zorunda kaldım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 off ne yapacagım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
landrevsev Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 kızmısın erkekmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Malesef bendede oluydu ve bendeki çözümü ya psişikyeteneklerden vazgeçicektim ya sevdigimden aşık olduğum kişiden vazgeçtim unuttum kendimden soğuttum ve düzeldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucretia Petrovic Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Bende benzerini yaşamıştım ama bir şeylerden vazgeçmem gerekmedi duygularını kontrol altına almayı öğrenmen gerekiyor sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 ben de birini seviyorum ama ben hiç böyle bir sorun yaşamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Aşk, adrenalin, aşırı korku vb.. durumlar auranın dengesini bozar çakralardaki enerji akımı dengeli ilerlemez bu yüzden psişik yeteneklerinde sorun yaşıyorsun bunu çözmenin yolu ise sevdiginizden vazgeçmek degil sizce de bu sacma olmazmı biraz. Çözümü meditasyon, farkındalıgınızı ve bilincinizi geliştirmek, dengeyi saglamaya çalışmak olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
landrevsev Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 mikaels aynısını bende yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 tamam teşekkürler herşey icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 crox kardeşim ben de birini seviyorum bu yazıdan destek alarak bakalım telekinesis yapabilir miyim dedim.normmalde çok rahat yapardım ama yapamadım.moralim çok bozuldu internetten araştırdım benim elementim hava öncelikle tüm çakralarımı sıfırladım yani 0 duygu durumuna geldim.sonra kendi uydurduğum bir hava meditasyonum vardı :Donu yaptım.aynı zamanda sitede yer alan psi enerji artırma yöntemini de uyguladım olsun artık lütfen sevgim mani olmasın bu yeteneğe dedim .sonra hiçbirşey düşünmeden psi whelle elimi götürdü ve dönmeye başladı.bence sende benim yaptıklarımı yap bir sonuç alırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 aşkını enerji olarak düşün bütün vücudunu kapladığına göre daha iyi kinezi yapabilirsin blackodessa senle başka biyerde karşılaşmış olabilir miyiz az önce? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 aşkını enerji olarak düşün bütün vücudunu kapladığına göre daha iyi kinezi yapabilirsin blackodessa senle başka biyerde karşılaşmış olabilir miyiz az önce? Tanışıyor muyuz :? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 reelde tanıştığımızı sanmıyorum da, az önce başka biyerde sana çok benzeyen birini gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 reelde tanıştığımızı sanmıyorum da, az önce başka biyerde sana çok benzeyen birini gördüm Psişik korunma yöntemleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Psişik korunma yöntemleri tam isabet :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Dediğiniz gibi bu duruma aşık olmanız neden olabilir. İnsan aşık olunca beyinde ki hormonların salınımlarında değişiklik olurmuş; dopamin salınımı fazlalaşır. Bu da telekinezi çalışmalarınıza olumsuz etki eder. Aşağıda ki yazıyı okumanı öneririm. (Aşık olunca beyinde bakın ne oluyor ! Prof. Dr. Semir Zeki ve ekibi aşık olduğumuz zaman beyinde nasıl bir reaksiyon meydana geldiğini inceledi. İngiltere’de Londra Üniversitesi Nöroloji profesörlerinden Türk Semir Zeki ve ekibi âşık olduğumuz zaman beyinde nasıl bir reaksiyon meydana geldiğini inceledi. Araştırmaya göre âşık olduğumuzda karar vermemizi sağlayan frontal (ön) korteks devre dışı kalıyor ve neredeyse işlerliğini yitiriyor. Korku ve negatif duyguları kontrol eden bölümler ise hemen aktif hale geliyor. Uzmanlar “Bu âşık olduğumuz zaman neden karar veremediğimizi ve dengesiz olduğumuzu açıklıyor” diyor.) kaynak: Aşık olunca beyinde bakın ne oluyor ! haberi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Duygu Düşünceyi Etkiler Psişik yetenekleri şu şekillerde kaybedebiliriz.Dugusal Anlamda Birine Çok Bağlanmışsınızdır ve Kafanız karışıktır.Diğer kaybetme yöntemide Psişik Yeteneğinizi Her Yerde Söylemek Dalga Geçmek V.b Gibi Şeyler Konuştunuzda Yavaş yavaş Psişik Yeteneklerinizi Kaybedersiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mFtLeR9 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 bazı kaynaklarda aşık olmak veya bir duyguyu ınsanlarla paylaşmak gibi konularda insanların onsuz yapamama illaki o olucak gıbı şeyilerin insan düşüncesinde kafa yapıcı etkılerı olmuştur bunları çözümü genellikle o kişilerden uzak durma ve onun olmadıgını varsayımdır ( düşünmek ) bunları yapacagınız sürece her daim mutlu huzurlu ve yetenekli olacagınızı görecegiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.