ptahba Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2013 Evet arkadaşlar 4 ocak 2013 sabah 5 sularına saat kurup kalkın ve gmkyüzünü izleyin zira quadrantid meteor yağmuru gözlemleyebileceksiniz. 120-190 arası meteor girişi bekleniyor atmosfere. Her sene yaklaşık aynı zamanda olan bu olay gökyüzüne meraklı olsanız da olmasanız da tam bir görsel şölen olur. Umarım gökyüzü İstanbul'da açık olur. Hele teleskop veya dürbününüz varsa çok daha büyük keyif alacaksınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Aaaa kesinlikle izlemeliyim ) Çok teşekkürler bilgi için dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlaaa13 Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 paylaşım için teşekkür ederiiizz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 teleskobum var sabah saat 5:00'te kızımla beraber kalkıp seyredicez bir terslik olmasa. Vesile oluysam sevinirim Gerçekten hayranlık uyanırıcı olur gökyüzünün rengine de dikkat edin çok seveceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 teleskop varda nasıl kullanılır bilmiyom vakti zamanında bimden almıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Sabahın köründe kalkmak zor olur ya en iyisi hiç uyumamak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Umarım yalan çıkmaz bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Umarım yalan çıkmaz bu. NASA'nın sitesine bakarsan orada da yazıyor. Yalan olduğunu sanmam hakkında baya uzun yazılar yazmışlar. Değildir yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Usta sabah 8de okul var iskenderundan gorunurmu bosuna kalkip uykusuz kalmayalim iki saat :-D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 kapalı hava kömür dumanıyla daha da fena olmuş. sanırım göremicem ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 NASA'nın sitesine bakarsan orada da yazıyor. Yalan olduğunu sanmam hakkında baya uzun yazılar yazmışlar. Değildir yani Anladım, galiba her yıl oluyormuş. Ben de şu internette dolaşan viraller var ya, onlardan sanmıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Ben uyumadım sabaha kadar ve hiçbirşey göremedim hava çok açık olmasına rağmen.Sadece benim yıldızım duruyordu orda başka birşey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Tola sen neredeydin? ben İStanbul Sarıyer maalesef o kadar çok sis vardı ki bırak gökyüzünü teleskobun ucunu göremiyordum Üzücü artık seneye tekrar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Tola sen neredeydin? ben İStanbul Sarıyer maalesef o kadar çok sis vardı ki bırak gökyüzünü teleskobun ucunu göremiyordum Üzücü artık seneye tekrar. Mersindeyim ben.Bekledim okadar göremedim birşey.Ama neyse değişiklik oldu banada o saaatte gökyüzüne 1 saat bakmamıştım daha önce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 çok ilginç halbuki Mersinde de görülmesi gerekiyordu? Bu arada tantuni çekti canım şu an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 çok ilginç halbuki Mersinde de görülmesi gerekiyordu? Bu arada tantuni çekti canım şu an Ben sizin yerinize yerim yarın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Nerenin saatine göre sabah 5? Türkiye'ye göre mi ayarlayıp söylediniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 ya sabah kalktım saat 6 ya kadar bekledim uykusuz kaldım neyse 1 saat erken kalkmış oldum sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Türkiye saati ile sabah 5 geçen sene de bu saatlerde doyumsuzdu bu sene gözlemleyemedim sis yüzünden ama sis olmayan yerlerde de gözlem yuapabilen olmamış. Şaşkınım gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 geç gördüğüme üzüldüm ki sabaha kadar da uyanıktım :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 mâlesef bende sabah 5'te kalktım teleskobumla balkonda bekledim üstelik siste yoktu ama yinede teşekkürler bilgilendirdiğin için bu arada izleyemeyenler içinde videosunu koyalım http://youtu.be/zn1MvO_XN_M Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 İyi bakalım en azından seyirliğini izledik.Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 saatimi kurdum çalmadı pili bitmiş izleyemedim maleseff Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 maalesef izleyebilende olmamış suçlu hissettim kendimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.