Dolunay Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2007 Ben bu kitabın gençlerin yüreğini ısıtıcak öyküler ve birde yüreğinizi ısıtacak 84 öykü olanlarını okumuştum.Adından anlaşıldığı gibi bir yemek kitabı değil. Ama tavuk suyuna çorba kadar lezzetli. Şu gençlere hitap eden öyküler kitabını özellikle çok severek okumuştum. 5. sınıf veya 6. sınıfta okumuştum gerçi.İçindeki hikayelerden en aklımda kalanı ehliyetsiz bir gencin bir sürat kazasında ölümünü anlatan hikayeydi.Ben ölmedim diyordu ölü bedenini görene kadar. Tüm versiyonlarını okumadım bu kitabın ama içinde güzel şeyler var.Tavsiye ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 bence her yaş grubuna hitap eden bir eser okumayan kalmamalı aslında:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Evet her yaşa hitap ediyor bir sürü versiyonu var anneler için olanı çocuklar için olanı var var da var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Dolunay! konu başlığını görünce yemek tarifi vereceğini sanmıştım ama yazıyı okuyunca işin mahiyetinin farklı olduğunu anladım.Bu kitabı mutlaka edinmem lazım.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.