Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2006 Dehşet bir halde bulunan bu hayvanlara kim ne yaptı ? Gizemi hala çözülemeyen olayları uzay lılara bağlayanlar var. Farklı yerlerinden koparılan deri parçaları dikkatimi çekti, ama özelliklede çene tarafının alınmış olması epeyce ilginç. Elimde bir çok foto vardı ama sadece bir kaçını ekledim. Sizlerle paylaşmak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Neden özellikle çene bölgesi. çok ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 yaw bide uzaylıların yapmadığını düşünün tam bir sapık olmalı bunu yapan kişi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Aleeee beabı oldumu şindi yaw bi insan yapsa bunu , yapamaz diye düşünüyorum ama uzaylınında ne alıp veremediğivar yada bugüne kadar neden insanlara saldırmamaşlar (boşver saldırmasınlar ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 baba insanların hepsi normal olmuyo bilionmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 ne işine yarayacakkı o kadarcık deri parçası. garip Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 allah allah bööle bişi yapan adam zaten mannaktır neden mi ariicaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Ben yeni gördüm böyle bir şeyi.araştırıyorum bakalım daha neler çıkacak bu konu ile ilgili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Süper bişi buldum şimdi fake olma ihtimali var ama genede bakın koyabilen ordan bi kaç resim koysun : http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=...6lr%3D%26sa%3DG Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 gerçek olma olasılığı çok düşük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Yahu psikopat kişiler insanlara bile ne acayip şeyler yapıyorlar hayvana mı yapamayacaklar? Kurbanlarının derileriyle ev eşyalarını kaplayan seri katiller var.. Bana kalırsa delinin birinin işidir bu. Uzaylı olsa alır götürür ne diye deşsin hayvancığı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 bravo nora aynı görüşteyiz onu söölüyodum bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Ben bu uzaylıları görmüştüm yeni değil dimi oluyo baya bunlar ortaya çıkalı. Gerçek değil. OLsa yer yerinden oynamıştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 aynı fikirdeyim yazdım zaten gerçek olma olasılığı düşük die Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 uzaylı resimlerinin tamamı fake..du bakalım bu hayvan resimlerinin ne olduğu hala araştırılıyormuş. ama hiç kanıt bulunamamış.dosya kapanmamışsa ben size haber veririm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 uzaylı görüntülerinin bir kandırmaca olduğu kanıtlandı zaten çok oldu,bir sürü hatalar bulmuş bu görüntülerde bilim adamları,hayvan resimleri de bunun gibi bişeydir kafaları karıştırmak için uğraşan bir sürü gereksiz insan var dünyada,acırımda olan hayvanlara olmuş ona acırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 ben bunları daha öncede gördüm de şaşırmadım fazla.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest zdsalzbury Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 1985 yılında İrlanda da 35 tane koyunun sadece tüm kanı çekilmek suretiyle öldürüldüğü görülmüş kanı çekilen hayvanların vücudunda bir çok iğne izi bulunmuştur,değişik zamanlarda hayvanlara bunları Ufo ların yaptığı sebebinin ise genetik malzeme sağlamak,biyolojik bireyler yapmak,eti ve kanı olan robotlar yapmak için olduğunu ufologlar ileri sürmektedir.Ama o zaman da neden kanıtları bırakıp gitmektedirler?Aldırmadkları içinmi?Kimsenin o bırakılan kanıtlara aldırış etmeyeceğini bildikleri içinmi?Neden olmasın?Dünyada labaratuar hayvanlarını kaç kişi önemsiyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2006 EĞER UZAYLILARSA NEDENİ BİLİNMEZ GİZEMLİ BİR OLAY EĞER BUNU YAPAN İNSAN OĞUYSA TAM BİR SAPIK..YAZIK HAYVANCAĞIZLARA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
edrouesa Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Diğer resimler için bir şey diyemem ama Hayvan resimlerinin bir insan tarafından yapılması olası birşey ve inanın bana o kadar zor değil.Resimde gördüğüm kadarı ile anatomilerinde bir anormallik yok.Çeneleri bir bisturi ile bu hale getirebilirsiniz.Ya da anatomistlerin kullandıgı bir çok teknik var bunlardan bırı ıle yapılabılır.Belkı bır sapık belkı bır deney manyağı belkıde uzaylı bılemıyorum ama bence bunlar ınsan elınden cıkma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ASLI Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ya arkadaşlar yoktur bence ya bu hayvanların böyle olmasının başka sebebi var bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 hastalanmış ve başka hayvanalrın saldırıları sonucu bu hale gelmişlerdir bence yani napsınlar o havnalr uzaylılar? Avcılarda, yada başka deney amaçlı insanlarda yapmış olabilir ne var bunda bukadar büyütülecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 uzaylılar araştırma yapmak için alsalar neden daha sonra kalan kısmını tekrar dünyaya getirsinler..biz işimize yarayanı aldık azıcık bişi aldık zaten siz etinden derisinden yararlanmaya devam edin mi diyecekler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 benım bıde sey dıkkatımı cektı ureme bolgelerınden demı alınmış parcalar?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 Çok söyleniyo uzaylıların kaçırıp deney yaptığı falan ama bir düşünsenize kimseye görünmeden o koca sığırları götürüp deneyler yapıp yine görünmeden bırakacak teknoloji warken...Ve biz insanoğlu bile kopya koyun vs yapabiliyorken...Bu uzaylılar neden kendileri haywan yapıp uuraşmadan deney yapmıyolar diyesim gelio...Hatta diyorum sanırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.