Shane Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2013 benim teyzemin arkadaşı cinleri ve bir takım varlıkları görebilme yeteneğine sahipp...ve benim odama girince hep daralıyo ve sıkıntı basıyo banada hep oluyodur...sonra birgün bana bu evde birinin ruhu var ,ruhu sıkışmış dedi ve yaşlı bi adam gördüğünü söyledi...sonra ben biraz araştırdım ve söylenene göre bir insanın gözü açık giderse o insan o konuda arafta o olay olana kadar sıkışıyormuş bu konu ile görüşlerinizi bildirirseniz sevinrim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 beyaz bir mum yak ve ruhun gitmesine izin ver... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Bu tür konulara pek fazla haz etmem ama gerçekte olağan şeyler kaçış yok böyle durumlarda olacağı varsa olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 beyaz bir mum yak ve ruhun gitmesine izin ver... mâlesef sadece beyaz mum yakmak yetmez bir iki işlem daha yapılmalıdır diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
obie Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Bir dizide görmüştüm kemiklerini tuzlayıp yakıyorlardı huzura kavuşması için belki biraz bilim kurgu ama garip bir havası yok değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 beyaz mum un yanında her gün lavanta tütsüsü yakabilirsin odada... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 (düzenlendi) o insan o konuda arafta o olay olana kadar Derken ? Ocak 13, 2013 Lee tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 yani insan istediği bir şeyi yapamadan giderse (biz gözü açık gitti diyoruz bu olaya) istediği şey olana kadar ruhu rahat edemez ve arafta bekler (araf galiba ruhlar dünyasıyla bizim dünyamız arasında bir yer).Mesela bir kadın oğlunun evlenmesini istiyor ama çok istiyor oğlu evlenemeden ölürse kadının ruhu rahat olamaz ve arafta bekler.Eğer oğlu evlenirse ruhu huzura kavuşur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Sitede bu konuda bir bilgiye rastlamıştım şuan hangi başlıkta olduğu aklıma gelmiyor moderatör'lerden yardım istersen sana linkini gönderirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 İlk defa böyle bir şey duydum baya ilginç ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 (düzenlendi) Bir dizide görmüştüm kemiklerini tuzlayıp yakıyorlardı huzura kavuşması için Supernatural'den söz ediyorsunuz sanırım Oradaki bilgilerin çoğunun kurmaca olduğunu belirtmek isterim Çeşitli inançlara göre değişen çeşitli ''huzura kavuşturma'' yolları vardır elbet. Ama kemikleri yakmak... Ne bileyim.. Mezar kazasım var deneyeceğim diyorsanız bilemem Ben yalnız olmadığımı hissettiğim zamanlarda adaçayı yakarım ve kafamdan doğaçlama birkaç cümle söylerim. Adaçayının kötü enerji ve ruhları uzaklaştırdığı söylenir. Ruh çağırma ritüellerinden sonra da evi adaçayı tütsüsü ile arındırmak faydalıdır. Ayriyeten bunun yanı sıra sizinde işinize yarar sevgili Shane... Bir demet adaçayını yakın ve evin kapısından başlayarak tüm evde ''Benim istemedim ışığa ait olmayan bütün enerjiler evimi terk etsin.'' gibisinden bir cümleyi tekrarlayarak tur atın. Faydasını göreceğinizi düşünüyorum Ocak 13, 2013 ayandra tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shane Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Teşekkürler arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 işe yaradı mı söylenilenler merak ettim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shane Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.... walla meleklerden yardım istedim,onu denedim yani... gitmiş herhalde bana dayanamadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Sana buradaki başka bir konuya yazdığım cevabın aynısını vereyim. Denemekte sakınca yok nasıl olsa ... Böyle şeyleri koruma çemberi yaparak defedebilirsin . Yapman Gerekenler : 8 defa Ayetel Kürsü okunur ama her okunuşun farklı amacı vardır. 1. Okunuş Sağa Üflenir. Sağ Tarafın Korunsun Niyeti İle. 2. Okunuş Sola Üflenir. Sol Taradın Korunması Niyeti İle. 3. Okunuş Ön Tarafa Üflenir. Ön Tarafın Korunması Niyeti İle. 4. Okunuş Arka Tarada Üflenir. Arka Tarafın Korunması Niyeti İle. 5. Okunuş Üst Tarafa Üflenir. Üst Tarafımızın Korunması Niyeti İle. 6. Okunuş Alt Tarafa Üflenir. Alt Tarafımızın Korunması Niyeti İle. 7. Okunuş İçimize Üflenir. Yani Ayetel Kürsü Okuyup Nefesimizi İçimize Çekeriz. 8. Okunuş 360 dereceye dönülerek üflenir. Yani Ayetel Kürsü Okuyup 360 Derece Dönerek Üfleriz. Not:Yazmayı unutmuşum da bunu yaparak sevdiklerini de korumaya alabilirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Komsu teyze bi kac yasinda kadin birz yaşlanmis gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.