Khuizo Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2013 Abi altıma işedim gülmekten ya :D :D :D :D :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Uzaylı bile benden imanlı çıktı selamınaleyküm falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Gülsem mi ağlasam mı bilemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 gece gece iyi güldüm Adama görünmüşler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Hahahah çok güldüm ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 hani tiner çekip kafayı bulan gençlik bizdik???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 İşte tamda şu olay http://f1301.hizliresim.com/15/9/ht5kk.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Literatüre ekleyin: Bir kulağı var bir kulağı yok!?! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.