Ariakas Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iKtOblDSgDE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 insanoğlunun yaratılışından bu yana çevreye katkıları (!) çok güzel özetlenmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XsiyahmaviX Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Ve İnsan yalnız kalmıştı. Hüznün derinliklerinde yüzüyordu. Ve etrafındaki tüm hayvanlar ona yaklaştı ve şöyle dediler:"Seni bu kadar üzgün görmek istemiyoruz...Ne dilersen dile, senin için gerçekleştirelim." İnsan dedi ki:"Daha iyi görmek istiyorum." Akbaba cevapladı: "Görüşüm, senin olsun." İnsan dedi ki: "Daha güçlü olmak istiyorum." Jaguar cevapladı: "Benim kadar güçlü olacaksın." Sonra İnsan dedi ki: "Yeryüzünün sırlarını öğrenmek istiyorum." Yılan cevapladı: "Hepsini, sana göstereceğim." Böylece tüm o hayvanlarla birlikte gitti. Ve İnsan, onların verebileceği her şeyi aldıktan sonra gitti... Sonra baykuş diğer hayvanlara dedi ki:"Artık, İnsan daha çok şey biliyor ve daha fazla şey yapabilir.Birden, korkmaya başladım." Geyik dedi ki: "İnsan, ne istiyorsa, aldı.Artık, üzüntüsü bitecek." Ama baykuş cevapladı: "Hayır.İnsan'da bir boşluk gördüm,hiçbir zaman dolduramayacağı bir boşluk.Onu üzen ve devamlı istemesine neden olan şey bu.Almaya devam edecek...ta ki, dünya ona şöyle diyene kadar:" "Benden bu kadar ve verecek hiçbir şeyim kalmadı." Apocalypto İnsan ırkının dünyayı sömürmesi ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi,güzel paylaşım teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.