kuzey92 Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2013 bir kaç gün önce müzik ile psi wheel yapmaya basladım kulaklığı taktım ve müziği açtım (müzik metalicaya benzer müziklerden) müzikten gelen sesi kagıdı döndürmek icin kullandım bu sesi dinlerken müzikteki hareketli ritimleri vücudumdaki bir enerji olarak düşünüp bu ritimlerin kollarıma yayılılıp ve ordanda ellerime gectiğini hisestmeye basladım müzik ne kadar cok hareketli olursa kagıdı okadar kolay cevirebiliyorum sizce ben ne tür bir telekinezi yapmış oldum cevap yazarsanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeklan Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Bu sanırım: Sonokinezi: Beyin gücüyle ses dalgaları oluşturma-kontrol etme oluyor.Emin değilim ama Sonokinezi'ye benzeyir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shane Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 pek bir bilgim yok ama müzikten çıkan ses dalgası olmasın o hissettiğin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzey92 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 aslında evet ses dalgası da olabilir dediğiniz zaten yeni basladım bu tekniğe internette arastırdım ama yaptığım teknikle ilgili bir sey bulamadım ama gerçekten psi wheel de baya bi faydasını gördüm uyguladığım tekniğin hatta müzik meditasyonları bile yapıyorum ses dalgalarını daha iyi hissedip yönetmek için. Bunu geliştrebilirsem müzikle küçük esyaları bile hareket ettirebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Herkesin bir imgeleme yöntemi vardır bu sadece bir imgeleme yöntemi bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Bildiğin psi wheel çevirdin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.