nightmore Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2007 Eda, İlknur Bora ve Demir isimli iki kız, iki erkek öğrenci değişik müzik enstrümanları çalmaktadır. Bunlar piyano, keman, flüt ve gitardır. Kare biçiminde bir masanın dörtkenarında oturan bu dört öğrenci ile ilgili şu bilgiler verilmektedir. Piyano çalan Eda’nin solundadır. Flüt çalan Bora’nın karşısındadır. İlknur ve Demir yan yana oturmaktadır. Keman çalanın solunda bir kız öğrenci oturmaktadır. Kim gitar çalmaktadır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moustapha Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 bu soruya elacayib cevap verir...Sen ona mesaj at özele Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Eda mı? acabaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 luci eda cvbın dogru bende simdi öyle buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 heyyy bildiimi yani:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 bence cvp o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 ben de eda buldum.. bora-piyano demir-keman ilknur da flüt cikiyo sanirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 ben boraya daha cok yakıstırdım gitarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haarun Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 millet cevabı nedir bunun edamı gercekten ben demir buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Eda'nın solundan sırayla: Eda-gitar Bora-piyano Demir-keman İlknur-flüt olmalı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 bunun cevabı ne zaman verilcek merak ettm şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 bende eda buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.