reberals Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 Arkadaşım doğduğunda ailesine tanımadığı bir kadın tarafından bir kolye verilmiş. Kadın kolyeyi verdikten sonra iyiki doğmuş diyip uzaklaşmış. Bu kolyeyi daha önce gören. Hakkında bilgisi olan var mı? Kolyenin malzemesini bilmiyorum ele alındığında taş hissi yaratıo. Üzerindeki spiral şekli falan kolyenin üzerine yontularak işlenmiş. Bu konuyu açmamın sebebi arkadaşımın gerçekten değişik güçlere sahip oldugunu düşünmem. Bir kere aurik enerjisi çok yüksek. Herhangi bir insanı kendine çok rahat aşık edip kendinden çok rahat nefret ettirebiliyor. İnsanları duygu bombardımanına tutabiliyor. Bir kişiyi kendine çok rahat bağlayabiliyor. Bu kolyenin arkadaşıma bir tesiri falan olabilir mi? İsmi Hale(gerçek adı haylie kendisi türk değil) 18 yaşında Onu burda anlatmam mümkün değil onu yeni tanıyanlar dahi kendilerini ona bağlıymış gibi yıllardır arkadaşmışlar gibi hissediyor. Ben baya şaşırıyorum bu duruma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Ben görmedim ama şahsen bende mi yaptırsam ya öğrenmeye çalışıcam bir kaç siteden yardımla arkadaşım haberdar ederim buradan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 buldum kardeşim - Çeşitli Afrika tradisyonları: Yaratıcı'nın imajı olarak kabul edilen spiral, yaratılışta, âlemin tezahür edip genişlemesinde ve düzenlenmesindeki ruhların hareketi ile ilişkileri dirilir. Kimi kabileler sembolü, çöreklenmiş bir piton yılanıyla tasvir eder. - İbrani tradisyonu: Evrenin oluşumu sonsuz İlâhî Işığın ilk temel noktadan başlayarak gerçekleştirdiği spiral hareketlerle açıklanır. Kabalaya göre, her şeyin kaynağı olan İlâhî Işığın (ayn sof aur) ilk temel noktadan başlayarak ilk spiral hareketleri (primum mobil), kademeli tarzda yoğunlaşma gösteren mekanı doğurmuştur. Kabala'da ruhun reenkarnasyon evrelerinden geçerek tekamül ediş spirali ise gilgulim adıyla belirtilir. bunlar spiral işaretinin etkileri kolyeye yapılmış bir büyüde olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Kadın bu kolyeyi manyetize etmiş olabilir ya da tılsım yapmış olabilir ya da bu kolye arkadaşının aurasını güçlendiriyordur ya da kadın bir delidir Bu arada sitede manyetizmayla ilgili hiç konu olmaması ne kötü bence bir araştırın manyetizmayı (okuyup üfleme suyu okuma falan filan hep manyetizma örneğidir) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Kız çok güzel falandır, özgüveni yüksektir. Aynı şekilde sivri dillidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Görünmezlik etkisi var görünmezlik. Üzerindeki sembolün Jahric Alfabesi'nden Tsiu olması ve yapıldığı materyallerin kaloiptik uyumuna bakarsan çok rahat bir şekilde anlayabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Görünmezlik etkisi var görünmezlik. Üzerindeki sembolün Jahric Alfabesi'nden Tsiu olması ve yapıldığı materyallerin kaloiptik uyumuna bakarsan çok rahat bir şekilde anlayabilirsin. bunula ilgili hiçbir şey bulamadım :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 bunula ilgili hiçbir şey bulamadım :/ Çok önemli ve hakkında çok az kaynak bulunan, okültizm için çok büyük bir önemi olan alfabedir. Halen anlamı bilinmeyen bazı semboller barındırır. Ben de elime geçen eski bir Latince metin üzerine öğrendim ve üzerinde çalışmalar yaptım. Araştırmalarım hala devam etmekte. Sadece 2 yerde rastladım şimdiye kadar. Bir duyuma göre çeşitli yöntemler ile Demon evcilleştirmede kullanılabilmekteymiş. Hakkında bilgisi olanlar da çok az. Bulabilmek için İngiltere'ye gitmek zorunda bile kaldım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Ozaman hale herkezi kendine kolay aşık edip ısındırabiliyorsa , hale dişi bir şeytan , mikoda söylemiş şeytan evcilleştirmede kullanılıyormuş işte o senbol . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 gecensene okumuştum bu konuyu sanırım sımdı yıne cıkmıs olması kolyeden daha tuhaf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aquene Volodya Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Evet oldukça tuhaf bir durum eğlenceli ama tehlikeli bir şey olmalı kadının nasıl birisi olduğunu biliyor musunuz veya arkadaşınızın ailesi felan o andaki herkes?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Kolyeye büyü falan yapılmış olabilir veya Dua bilemiyorum. Bana sorarsan spirallerle pek bir alakası yok. Tabi bu benim görüşüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 bu kolye turkiyede orda burda en fazla bes liraya satiliyor kac kez gordumm kadinn dogum yapmis birini gorunce rastgele hediye etmistir okadar derine inmemek lazim bence benim annem hemsire ben hasta cocuklara cok bilezigimi hediye ettim beni tanimiyorlardi herseyi parapsikolojiye baglamamk lazim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Konuyu açanlar böyle 1 mesaj ile kayboluyor ya tüm yazılanlar havada kalıyor sanki .. Taşın üstündeki güzel bir sembol çok az araştırılırsa bulunur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Arkadaşlar bahsettiğimiz nesne ister bir kolye olsun ister bir yüzük ister bir kitap olsun. Eğer bahsedilen nesneye herhangi bir majikal yükleme yapılmamışsa yani herhangi bir tılsımlama veya nesneye anlam katacak bir spirtüel çalışma olmadigi surece anlamsizdir. Siradan bir esya, bir kolyeden ibarettir sadece. Uzerindeki harfler veya sekillerin sizin ona yuklediginiz anlam disinda bir anlami yoktur. Peki kolyeye bir anlam yuklenmis mi diye nasil anlayabilirim gibi bi soru sorarsaniz verilecek cevap; hissetmek. Nesne kullanildiginda ruhsal veya fiziksel herhangi bir degisim hissederseniz kolyenin bir anlami vardir. Veya bilen birisine de danisilabilir o muhtemelen eline aldigi ilk an hissedecektir. Kisaca boyle bu konu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.