GeneraLSmoker Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 Arkadaşlar ne zamandır düşündüğüm bir soru var. Bunu sizinle paylaşmak isterim: 5 duyu organınızın hiçbiri olmasaydı gerçek ile hayali(veya rüyayı) nasıl ayırt ederdiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deancorll Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Arkadaşlar ne zamandır düşündüğüm bir soru var. Bunu sizinle paylaşmak isterim: 5 duyu organınızın hiçbiri olmasaydı gerçek ile hayali(veya rüyayı) nasıl ayırt ederdiniz ? 5 duyu organımız olmasaydı, hiç birşeyi deneyimlememiş olurduk. Dolayısıyla hiçbir şeyide düşünemezdik. Zaten beynimizde evrimleşmezdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 5 duyunla algıladıgın ne kadar gercek ki? onu da bilmek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Bu başlıkta o kadar felsefi şeyler çıkar ki ben bile şaşırırım .. Birde şu sorular geliyor akla duyu organlarımızın yanılma payı var mı? Duyu organlarımıza güvene bilirmiyiz? yoksa her şey yalan mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Hayalde koku alma duyusu yoktur. Rüyada olduğunu ya da hayal gördüğünü sandığın anda bişeylerin kokusunu alıp alamadığını test edebilirsin. Ben bu şekilde lucid rüyaya geçiyorum mesela. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Duyu organlarımızın algıladıgı gerçekle asıl gerçek aynı mı acaba, yada gerçegin asıl anlamı ve benligi ne ? Belkide her insanın asıl gerçege yaklaştıgı bakış açısı farklıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.