Guest saphire3259 Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 oğuz kötü bi haberim var sana.link silinmiş.çalışmıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 oğuz kötü bi haberim var sana.link silinmiş.çalışmıyor. linki düzenledim tekrar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 hmmm gec oldu yorum yapmam ama olabilir yani degisik birsey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 abi o şey otobüs camındaki leke...kamera hareket ettikçe leke kıpırdıyo gibi görünüo koca azerbaycan da ayağa kalkıo ilahiyatçıkar falan şeytan diye yorum yapıyo cama dayanmış bi kafa yada el izine:DD:D:D:D:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 konu mevcut olması lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PRINCESS OF DARKNESS Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 evet ben bu grntüyü hatırlıyorumm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pnkflyd Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 hocanın dediği gibi ruh görünmez...inanmayın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 ruhh kesınlıkle gorulmez arkadaslar..... daha önce izlemıstım(ama bu camdakı herhangı bir lekeyede benzemıyor baska birsey ama yorum yok...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dfunk Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Başlığı Azerbeycan'dan kazada görülen Ruhi diye okudum bir an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nghn Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 hep benzetme yaa ruh görünmez kii :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Işık yanılsamasıdır ya hiç gerçek bir tarafı yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Tövbe Estağfirullah!! Şeytaan! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 ruh insan gözleri ile görünmez.dalga boyu falan filan o hikayeden dolayı. ama kamera gibi farklı mercekler insan gözünden farklı ışınları dalga boylarını yakalayabilir diye biliyorum. hani şu hayalet resimlerinde olduğu gibi. fotoğraf çekinirken kimse görmüyor, daha sonra fotoda çıkan belli belirsiz sülietler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 İnsanlar nelere inanıyor ya hem ruhun beyaz olduğu ne malum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 anons komik,"ruha benzer beyaz bir varlık"..ruh bilinmiş, tanımlanmış da ona "benzer" bir varlık görülmüş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Göremedim. Kaldırılmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.