ReaLPiLLS Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2013 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Maalesef Orta Afrika ülkelerinde ve bazı Güneydoğu Asya ülkelerinde çok yaygın bu gelenek..! Geleneğin de böylesi işte..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Gercekten berbat bir gelenek. Daha dogrusu cahil insanlarin gelenek dedikleri , ama aslinda bir katliam olan bir davranis bicimi.Durumun bu icler acisi halinin sebebi malesef insanlarin cehaleti.. Bu cok uzucu benim icin hele ki empati yapip kendimi oradaki kizin yerine koydugumda. Gundeme getirdigin icin tesekkurler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 İzlerken kanım çekildi tamamını izleyemedim de zaten. Daha önce duymuştum bu sözde geleneği. Her türlü inanışa, geleneğe göreneğe saygım vardır ama bu... Sanki tecavüz eden kadın, taciz eden kadın, gereksiz zevkleri için sürüyle eşi olan kadın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucretia Petrovic Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Çok berbat bir durum, hatta bence insanlık dışı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 La akıl var mantik var boyle gelenek mi olur. Kadin sunnet edilirmi hic. baska gelenek mi bulamamislar. gidin kafaniza gore dans uydurun sabah aksam dans edin. ama boyle gelenek mi olur. fantaziye bak.. aptal cahiller! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Gerçekten düşünüyorum bir zar bu kadar nasıl değerli olur o kaybolmasın diye yapılan bütün yobazlıklar mıdır günah yoksa onu kaybetmek midir. Yazık biz bir iki mavi yeşil sarı görelim diye çırpınırken onların hayatı çoktan siyah beyaz olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.