BLoodGod Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2007 Sözde kürdistan Parlamentosunun resmi sitesini hackleyen Türk hackerların bırakığı not işte buydu: Harita Böyle Değil! Böyle Yapılır! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Haritayı yapanların ellerine sağlık:clapping::clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Centauru Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 hehe . :)guzel olmus yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKHENATON Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 garibanlarda böyle seviniyor işte, tarihte yapamadılar Türkiyeyi bölmüşler , karşılarındakini her şavaştan yenik çıkan abd ve ingiltere sandılar heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiMaSKe Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 ee ne yani bizim olmayan toprakları da ele geçirince mutlu mu olucaz ABDden farkımız mı kalıcak?Garip bi ego... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Centauru Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 o topraklar zaten bizim:) nerden cıkardın bizim olmadıgını dusundugun gibi bir niyet içerisinde yapılsaydı o dunya haritasını kırmızıya boyayıp koyarlardı oraya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 helal kkardeşlerim helal:dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NiGhTmAr3 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Ben Bu Haritayi Biliyorum Hacklediğimiz Kürdistan Sitesinin Anasayfasina Koymustuk:D:D:D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Ben Bu Haritayi Biliyorum Hacklediğimiz Kürdistan Sitesinin Anasayfasina Koymustuk:D:D:D: bende hatırlıyorum sanki:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 bayıldım ben bu hacker a Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silverrain Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 ee ne yani bizim olmayan toprakları da ele geçirince mutlu mu olucaz ABDden farkımız mı kalıcak?Garip bi ego... sen türk müsün?bizim olmayan topraklar olarak bahsettiğine göre türksün,peki sen giç türkiye haritası görmedinmi öretmedilermi sana okulda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
revbahar Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 gerçeği anlayana kadar onlar daha çok harita yapar ama gerçeği herzaman ortaya çıkaracağız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.