dck Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2007 Bazı insanlar uyurken anlamlı şeyler sayıklayabiliyorlar, bazen de anlamsız; öyle ki, kelimeler bile sanki bilmediğimiz bir dilde söyleniyor. Sıradışı olabilir bilmiyorum ama ben rüyalarımın hiçbirinde konuştuğumu ve başkasının da konuştuğunu görmedim. söyleyeceğim şeyi düşünüyorum sadece sanki. başkaları da öyle yapıyor ve ben anlıyorum. rüyada kendim yokken de durum aynı. kısacası rüyalarımda sözcükler yok. sesler var ama konuşma ve sözcük yok? ama tabi başkaları benim sayıkladığımı görmüşler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Ben bir kere rüyamda anne anne diyorken uyandım ve uyanırken de ağzımı kımıldatarak anne diyordum ancak sesimin bir fısıltıdan farkı yoktu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 ben gündüz gerıldım mı gece bılıncaltını acıyorum sonra butun ev moda gırıyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 bilinçaltı denen şeyden nefret ediyorum. Hatırlamak istemediklerimi hatırlatıp duruyor hem de değişik yollarla.Kabus şeklinde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simya Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Bende kahkaha atarak uyanıyorum nadiren uykumdan hatta uyandığımda gülmeye devam ediyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 ben bazen kitap okuyorum rüyamda...(felsefe ağırlıklı) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Bi rüyamda ben (A-2) nin karesiydim.Bi başkasıda (A+2) nin karesiydi.Kimin daha büyük olduğunun tartışmasını yapıyoduk.İnsan bazen sayıkladığının farkına varıp uyanıyo.Ben ha bire (A+2) nin karesi olacak zibidiye "A nın - mi + mı olduğunu nerden biliyosunda büyüklük taslıyosun?!?"diyodum.Aralarda da sövüyodum. Bi de bi rüyamda annemle kavga ediyodum.Rüyamda sayıklıyomuşum.Annem"Rüyalarında bile benimle tartışıyosun" diyerek uyandırmıştı beni. Başka da hatırlamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Uykuya dalan insan şuursuz bir haldedir; iş böyle olunca, rüya da konuşanın söyledikleri sabuklamadan başka bir şey değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 Ya benim ablam her gece konuşur hemde yüksek sesle çok sinirimi bozuyor hatta bir gün şok olduk ablam taş getir vuralım abimde yok yok vurma diyordu gerçekten ilginçti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.