AnJkEl Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2013 öncelikle şunu belirtmek isterim cinler 6 ay kadar boyunca bana uzaktan bile olsa etki edemezlerdi.. Bunun nedeni korunuyor olmam.. biliyorum belki saçma gelebilir size ama gerçekten etki edemezlerdi taaaa ki gördüğüm rüyaya ve şu bir kaç gün içinde olanlara kadar... rüya içinde 3 kez rüya gördüm ve 3 kez sürekli tekrarlandı gördüğüm rüya...elektrikler gitmiş ve evin her yerine mum koymuşuz..hepsini yakmışız ama benim kaldığım oda şuan ki evimizde bulunmayan bir oda.. yatıyorum ve vücudum kasılmış mumların ateşinden korkuyorum..sonra evimizin içinde dolaştım rüyada olduğumu fark ediyorum ama bir türlü uyanamıyorum..tekrarlandı aynı şeyler iki kez daha.. 3'üncü tekrarlanış da yanıma annem geldi ve beni sevdi saçlarımı okşadı.. anladım onun cin olduğunu ama beni sıkıca tutup sarıldı daha sonra yüzü değişti ve anneme seslenip zorlada olsa bu defa gerçekten uyandım... ne anlama geldiğini yada yorumlayabilecek olan varsa cevaplarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.