TopaL Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2013 Nekadar tutar bilmiyorum ama yerine göre eglenceli ve ilginc seyler cikacagini düsünüyorum. basliktanda anlasilacagi gibi en yakininizdaki kitabin 96. sayfasindaki 2. cümleyi yazin Ben basliyayim "evebeynlige s*ktiret demek cocuklarin hayatinin nasil oldugundan vazgecmektir tipki hayata s*ktiret demenin hayatin nasil oldugundan vazgecmek gibi" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 SLOANE is lying on the settee wearing boots, leather trousers and a white T-shirt. Joe Orton / Complete Plays syf: 96 ikinci cümle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Evet bence tehlikeyle yüzleşen bir adam bir seçim yapmalıdır: şayet görev duygusunun etkisiyle yapılmışsa bu cesarettir fakat aşağılık bir duygunun etkisiyle yapılmışsa korkaklıktır. Leo Tolstoy - Sergi Baba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Valla odamdaki tek kitap Dede Korkut Hikayeleri o da 78 sayfa bebeyken okuyordum şu işe bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 En todo caso,importante sera la experimentacion de la ampliacion de la conciencia, uno de cuyos indicadores debera ser una mayor lucidez y disposicion para comprender lo que ocurre. (Her koşulda önemli olan bilincin genişlemesi deneyimidir ve bunun göstergelerinden biri artan berraklık ve olan biteni anlama yeteneğidir.) -El Mensaje de Silo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Platon - Devlet "O halde, dedim, ne Poseidon'un oğlu Theseus'un ve Zeus'un oğlu Peirithos'un ahlaksızca kız kaçırmaya kalkıştıklarına inanacağız, ne de başka bir tanrı oğlunun veya yiğidin, onlara şimdi yalan yere atfedilen ahlaksızca, dinsizce işleri gördüklerinin anlatılmasına izin vereceğiz. Aksine şairleri, yiğitlerin ya bu işleri görmediğini veya tanrı oğulları olmadığını itiraf etmeye zorlayacağız." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XsiyahmaviX Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Türkiye'de kurallar mı yanlış,insanlar mı?Yoksa her ikisi de mi?Tartışmaya değer...! Kamuda ve Özel Kesimde Halkla İlişkiler/Metin KAZANCI 96-2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Eşya böyle konuşuyordu ama Levine'in içinden bir ses geçmişin tutsağı olmamak gerektiğini, insanın kendisini istediği gibi değiştirebileceğini söylüyordu. Tolstoy / Anna Karenina Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Yeşil donlular cennetten cennetten çıkmış gelmişler,düşmanın tepesine binmişlerdi.-Yahya Kemal-Çıplak Deniz Çıplak Ada- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NiSh Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Seni düşünmekten hiçbirine zaman ayıramıyorum. - İhbar ediyorum yüreğimi sana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Regâib, Berât ve Kadr namâzlarını cemâ'at ile kılmak mekrûhtur. Cemâ'at istese de, imâmın farz kıldırırken kırâeti ve tesbîhleri sünnetden fazla okuması tahrîmen mekrûhtur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Sırada muhteşem ressam Lucian Freud'un (d.1922)bir kaç örneği var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Sırada muhteşem ressam Lucian Freud'un (d.1922)bir kaç örneği var Tek cümle ayol bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Kyros, yönetimde kolaylık olsun diye Anadolu'yu ve Indus Vadisi'ne kadar Yakın Doğu'yu ve biraz ötesini satraplıklara (bir tür yerel yönetim sistemi) ayırmıştı. Eski Yunan ve Roma Tarihine Giriş - Oğuz Tekin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Merryweather'ın gözleri kısıldı. "Ne demek istiyorsun?" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSonsOFOdin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Çünkü aynada kendimi değil, bir şeytan suratını ve alaycı gülüşünü gördüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Bu, ne şuurlu bir kötü niyet eseridir ne de tepeden gelme emirlerin sonicudur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Seni tek parçayken de çağırdım ve davetime icabet ettin. Esrarname 2 - Kayıp Ruhun Zindanı - Ayfer Kafkas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 798: O zaman, senin kusurunu bağışladım ve sana erdemin oranında saygı gösterdim. (Kutadgu Bilig / Yusuf Has Hacib) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Carline tereddüt içindeki Roland ile birlikte babasının koltuğunun yanında duruyordu. 'sen de gitsen iyi olur, çocuğum,' dedi Dük. / gedik savaşları efsanesi-büyücü.çırak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lunarkinezi Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Elimin hemen altında fleubert'in Madam Bovary adlı eseri var. Bi bakayım dedim 96. sayfa boş. Şansa bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 "Vardığım ilk sonuç, kadının hastalığı musluk suyundan çok miktarda içerek kaptığı," diye devam etti doktor. dokuz kuyruklu kedi/ jeffrey archer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Ben, senin olmaya başladığın şeyim. Bu yalnızca bir düş, bir anı. Gedik S.E. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Uçuşan sopa ve bıçaklardan kurtulmak için vücudunu bir dansörünkü gibi döndürüyordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Elimizdeki deliller evrenin eğri olduğuna işaret etmektedir. Bu eğrilik yer çekimi kuvvetini de açıklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.