Poscin Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2013 Merhaba, Hepinize Yakşamlar.Yaklaşık 5 ay önce köyde akşam saat 11 civarı film izliyorum komedi filmi film reklam arasına girdi kafamı pencereye çevirim dedim bir gördüm adamın biri camın onunden evin merdivenine doğru geçti yavaş yavaş ben tırsıtm tabi adamın geçtiği yer evin bahçesi yol evin yukarsına gecenin bir yarısı bir adamın bahçede ne işi var ogun öyle korkutucu bişiler de olmadı aklıma bile gelmedi gün güzeldi düle oynaya akşam oldu. Lütfen bunun nedenini ne olduğunu söyleyebilirmisiniz? Şimdiden Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JohnnyTaylanFalls Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 köy cok ama cok sıkıntılı bir yer. yalnız dolaşmanı tavsiye etmiyorum. inanır mısın bilmiyorum ama, Halam 3harfli ile evli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Ya simdi koy cok garip bi yer. yani garipten kastım paranormal olaylar degil, koyde her yerden insanlar gecebiliyor en sacma yerlerden bile. bence bunu gorup paranormal bi olay olarak algilamamak gerek ha ama gece yarisi evin onune bi adam gelirse tabiki korkulur. Ve evet cinlerle insanlar arasinda evlilik oluyor diye biliyorum. bir yazida okumustum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Ama adamın gittiği yol tamda eve giriyor eve kimsede girmediğine göre bilmiyorum değişik bir durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 adamı civardakiler tanıyor mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Hirsizdir, goruldugunu hissettigi icin kacip gitmistir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 JohnnyTaylanFalls --- hangı koyden bahsedıyor da tehlıkelı dıyorsun ?? Halan konusunda cıddımısın ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.