XsiyahmaviX Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2013 Hangi hayalinizin,düşüncenizin gerçekleşmesini isterdiniz.Kısaca olmasını istediğiniz ama yapamadığınız neyin gerçekleşmesini istersiniz? Buyrun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Büyük Turan birliği ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Hiç olmamak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Hayallerimin gerçek olması paradoks. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JohnnyTaylanFalls Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 görmeyi cok istedigim birisi var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XsiyahmaviX Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Başka .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Ölmek ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
madrigal326 Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Daha yapamadığım ama yapmak için uğraş verdiğim ve vereceğim bir şey: Okuduğum kitaplardan büyük bir kütüphane kurmak, bir nevi arşivlemek. Çocuklarıma bırakmak istediğim en özel miras Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Kendim olmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Valla hiç de kendim olmak istemem. Kendim olduğum için başıma geliyo bunlar. Ben daha zeki olmak isterdim hep öyle istemişimdir daha daha daha daahaaaa zeki! -,- Tıpkı Hermione gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Soyut anlamda bakacak olursak,tanrının meleği olmak isterdim. Somut anlamda bakacak olursak,en ünlü ressamlardan biri olmak isterdim. Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XsiyahmaviX Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Daha yapamadığım ama yapmak için uğraş verdiğim ve vereceğim bir şey: Okuduğum kitaplardan büyük bir kütüphane kurmak, bir nevi arşivlemek. Çocuklarıma bırakmak istediğim en özel miras Böyle bir şeyi bende çok istiyorum,umarım gerçekleşir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 doğru düzgün bir şekilde yazılımcı olup güzelce paramı kazanmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Onunla evleneyim ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hashikio Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 sevdiğim işi yapabileyim ve bundan para kazanıp diğer hayallerimi gerçekleştirebileyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Bir LGBT uyesi olarak " Sevisebilecegimiz sokaklar istiyoruz." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
swatt Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Sevdiğim kisiyi uyurken izlemek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Dünya Turu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Dünyanın merkezine yolculuk yapmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ghostroque Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Sağlıklı bir hayat yaşamak öncelikle.Ömrünün sonuna kadar yetebilecek miktarda parayla birlikte Kılıç ve yay kullanmayı öğrenmek.Eski kaleleri görmek.İyi bir binici olmak.Bunlar şu an aklıma gelen şeyler daha o kadar çok şey varki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CastielAngel Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Meleklerle iletişime gecebilmek isterdim . belkide gercekleşir deniyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moses Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Ne olursa olsun hiç bitmeyen mutluluk. Fazlasını istemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XsiyahmaviX Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Olmak istediğim ama olamadığım yerde olmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matem Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Güzel bir yelkenli gemim olmasını denizlere açılıp korsancılık oynamayı isterdim:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Çorum spora şampiyonlar ligi kupasını kazandırmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.