Poscin Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 Geçen Gece saat 1 sularında yattım tam uyicam uykuhda çok vardı telefon çaldı ben uyku sersemi gittim meşgule attım bu 3 dk aralarla 4 defa çaldı telefonun müziğini arama ekranını gördüm ama arayanı görmedim sabah kalmtım kim aramış diye bakim dedim benim çağrı ekranı boş. :S Bu nasıl bişey oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Kaygılı uyuduysanız öyle zannetmiş olabilirsiniz.Onun dışında telefonunuzda sorun olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
obie Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 geçen sene banada olmustu 2 kere biri aradı telefonu açtım o uyku sersemliği ile alo felan dedim ses veren olmadı kapattım sonra yine aradı açtım yine ses veren olmadı madem konusmayacaksın ne arıyorsun gecenin bir vakit dedim bir daha aramadı ama o çok farklıydı nosu çıkmıstı ve gittim arama kayıtlarından sildim öyle uyudum sabahda kimdi diye düşündüm neden sildim bende bilmiyorum, normalde işleten kişi nosunu gizler, garip sonra belki rüyadır dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Halüsülasyon olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Herşey olabilir ama baya bir gerçekti telefon müzik sesi felan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Bende 3-4 ay önce telefonu açtım inanılmaz bir gürültü koptu kulağımda telefonuda çekemedim en sonunda bıraktım bayıldım uyandım görüşme kaydı yoktu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Rüya bile görmüş olabilirsin bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Her şeye paranormal olay gözüyle bakmamak lazım Senin yaşadığın bu olay yorumlardan da gördüğün gibi tam olarak ''aynen'' olmasa bile herkesin başına gelebilir Uyku sersemiydim demişsin buna göre ; Halk arasında adı uyku sersemliği olarak bilinen bu zaman diliminde insanlar uykularının hipnogojik zaman dilimindedirler. Bu zaman diliminde insanlar uykuda sıkıntı çektiğinde veya bu zaman dilimine girdikten sonra bile hala uyumadıklarında hipnogojik halüsinasyon dediğimiz gerçekçi rüyalar ortaya çıkar. Beynin sen uyanıkken rüya görmeye başlar yani Tamamen psikolojik ve olağan bir durum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Evet eğer yine olursa bu sefer tam incelicem olayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Evet eğer yine olursa bu sefer tam incelicem olayı Sürekli tekrarlanan bir durumsa eğer hastalık belirtisi olabilir. Hipnogojik halüsinasyonların fazla oluşu genelde narkolepsi belirtisidir sürekli olan bir durumsa doktora başvurmanı tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Telefon Samsung marka ise sahte arama diye bişey var (gerçi başka telefonlarda da olabilir bilemiyorum) tuş basılı kalmıştır belki bişey olmuştur özel no diye normal arama gibi arıyor açarsan seste gelmez daha sonra baktığında da arama listesinde gözükmez. Bence böyle bişey olmuştur. Ben bu sahte aramayı kullanarak milletle çok kafa buldum mesela Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Aynısı bir kaç defa başıma geldi . Fakat mesaj şeklinde. Uykumdan uyanıp gelen mesajları tek tek cevapladım. Tekrar uykuya daldım. Kalktığımda ise hiçbiri yoktu! Ama ben okuduğuma ve cevapladığıma o kadar emindim ki. Sanırım uyku ile uyanıklık arasında bir durumda sadece öyle olduğunu sanıyoruz. Belki o an uyanık halde rüya görüyoruz bence çok takma (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Belki rüyanda gördün Belki sildin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uranos Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 benım telefonumda bı ayar var telefonun kendi özelliği hemde .. arayanı göstermiyor yada başka numara veya isim yazıyorsun ekrana aradığın kişide o çıkıyor örnegin azrail yazdım kaydettim aradım ahmeti ahmetin telinde ben her ne kadar gerçek adımla kayıtlı olsam da azrail arıyor diye çıkıyor bişey yok yani oyun bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Beni de gece arkadaşım aradı konuştuk konuştuk. O uykulu halimle silmişim demek ki sabah baktığımda hiç görüşme kaydı yoktu. Uyku halinde hatırlamayabilirsin. Rüya da olabilir aynı şekilde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Esfa Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Cevapsız arama olayı benim de başıma gelmişti. O esnada namaz kılıyordum ama üzerimde inanılmaz bir ağırlık vardı. Ter basmıştı çok zorlanıyordum kılarken. Neyse o esnada telefonum çaldı bakamadım haliyle. Sustu bir daha çaldı telefon yine bakamadım. Namaz bittikten sonra telefonu elime alınca çağrılar görünüyor ama kimden geldiği görünmüyordu. Gizli arama olmadığına eminim çünkü öyle olsaydı numara yok gibi bir şey yazardı. Ekranda sadece çağrı işareti vardı başka hiçbir şey yoktu. İlla paranormal bir şey olacağından değil ama o kadar zorlanırken aramaların gelmesine şaşırmıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.