Poscin Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 Şimdi Bu 51. Bölge var girişi yasak ve içeride neler olduğunu bilmiyoruz 51.Bölge hakkındaki konum isterseniz bakabilirsiniz http://www.gnoxis.com/51-bolge-ne-amacla-kullaniliyor-53494.html Şimdi Sorum, Bu astral seyahat yöntemiyle bu 51. Bölgeye gidebilirmiyiz yani Astral seyahate çıkıp 51.Bölgeyi Bir ziyarete içeride ne olduğunu öğrenmeye öyle bir ihtimal varmıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yapılırsa çok iyi olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Evet Yapılması bir çok konu hakkında iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bayanparanoya Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 astral seyahat hakkında pek bi bilgim yok ama astral seyahatle oraya gitmek için ilk önce fiziksel olarak gitmeniz gerekmez mi ne biliyim yolu falan bilmiyosun bide türkiyeden çıkıyosun yola falan olsa çok iyi olur ama bana biraz zor gibi geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Biraz zor gibi ama yapılmiyacak bişi değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 eheheh gerı donus yolunu bulana kadar ıskeletı kalıyormusss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Manevi olarak da mı yasaklanmış 51. Bölge ? Hiç sanmıyorum Astral seyahatle maddi evrenin dışına bile çıkılabildiğine göre Dünya üzerinde bulunan bir yere girilememesi için bir sebep göremiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Manevi olarak da mı yasaklanmış 51. Bölge ? Hiç sanmıyorum Astral seyahatle maddi evrenin dışına bile çıkılabildiğine göre Dünya üzerinde bulunan bir yere girilememesi için bir sebep göremiyorum. Evet Katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 http://www.gnoxis.com/astral-seyahat-soru-cevap-bolumu-53450.html Çünkü boşuna açtık biz bu konuyu . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar