Poscin Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 Beyler bir soru sormak istedim cevabı bulmaya çalışın bakalım kaç kişi bulacak Lütfen cevabın nedeninşde yazınız. BİÜDBAY? ? İşareti yerine hangi harf gelmeli? Alıntı
nakreb Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 google amcaya bakmayayım dedim ilk başta ama şimdi kafam biraz güzel düşünsemde bulamazdım direk cevabı söyleyeyim ben konuda bitmiş olur hem S geliyor Alıntı
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Bir İki Üç Dört Beş Altı Yedi Sekiz.... ''S'' Alıntı
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Cevaplar çok doğru Beyler Tebrikler!!! Alıntı
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Hiç orayı düşünemedim. Ben de harflerin sırasına falan dikkat etmeye uğraşıyorum, belki alfabedeki sırayla ilgisi olabilir diye düşünüyorum. Alıntı
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Ama ilginç ve Mantıklı Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.