Poscin Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 Beyler bir soru sormak istedim cevabı bulmaya çalışın bakalım kaç kişi bulacak Lütfen cevabın nedeninşde yazınız. BİÜDBAY? ? İşareti yerine hangi harf gelmeli? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 google amcaya bakmayayım dedim ilk başta ama şimdi kafam biraz güzel düşünsemde bulamazdım direk cevabı söyleyeyim ben konuda bitmiş olur hem S geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Evet S gelicek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Bir İki Üç Dört Beş Altı Yedi Sekiz.... ''S'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Cevaplar çok doğru Beyler Tebrikler!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Hiç orayı düşünemedim. Ben de harflerin sırasına falan dikkat etmeye uğraşıyorum, belki alfabedeki sırayla ilgisi olabilir diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Ama ilginç ve Mantıklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.