tutku3434 Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2013 arkadaşlar bu konuyu azıcık süslesem eminim fenomen olurdu ama piyasada ki hayalet cin resimleri beni baya boğdu bende googleplay den indirdim proğramı çektim cinleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
c1han42 Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Adı ne programın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Cin de ne hoş olmuş zombi gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Oha bu programı bulmam lazım bizim bebelerin bir aklını alayım en son cin dedektörüyle bi camdan sektirmiştim bunları. Son sese ayarladım korkudan ne yapacaklarını şaşırdırlar üzerinden bayağı geçti yeni tatlar lazım eğlence zamanı uuuu beybi hocu geçin yan yana da bir fotoğrafınızı çekeyim diyeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Kesinlikle benim de bir hatıra fotoğrafı çektirmem lazım arkadaşlarla dizilin bakim peynir deyin dicem Amanin loooooo araya biri kaynamış ya laaa şok şok şok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Aynen aynen bir de gece çekiceksin tenha bir yere götürüp sonra izle cümbüşü de gülmeden ne kadar sabredebilirim orası belli olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Ben sabrederim o yönümü seviyorum bak şaşılacak bir durum ama gülmiycem deyince gülmüyorum hatta kendimi fazla kaptırırsam gerçek sanıp korkabilirim bile o derece gece daha güzel tabi ama işyerinde yapıcam ben daha iyi olur terkedemezler de hergün gelmek zorunda kalırlar oraya hahahha eh be boynuzsuz nerden getirdin aklıma ama benden başka bilen biri daha olsa daha zevkli olurdu da çenesini tutamaz diye korkuyorum ben tek yapayım en iyisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tutku3434 Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 hadiprogramida paylasim horror camera ismi seffaflik ayari yapiliyor bu sayede piyasadaki resimlerden cok gercekci oluyor birde ucretli versiyonu alirsaniz cesit cesit super hayaletleriniz olur ama cektiginiz fotograflari bekliyorum haberiniz olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Ghost Camera +'da iyi bence bunuda bi deneyin derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Denemelik pargalının şu romantik anını ölümsüzleştirmek istedim ama sanki orda hesapta olmayan biri var gibi he ne dersiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Denemelik pargalının şu romantik anını ölümsüzleştirmek istedim ama sanki orda hesapta olmayan biri var gibi he ne dersiniz [ATTACH]10425[/ATTACH] Yahu dislerini fırcalamamis midem kalkti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Yahu dislerini fırcalamamis midem kalkti Yahu fırçalarsa senden benden ne farklı kalır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Odamdan manzarayi cekeyim dedim ama surpriz bi manzara gordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Ayakcıklarm gorundude müstehcen sayilmaz dimi ahah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Yanliz fotofa tecavuze ugramak uzere olan kiz gibi cıkmıs yatakta ayaklar ustume gelior falan hahahahajahahaha ahahah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkknness00 Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 her canı sıkılan cin gördüm der forumda konu açar artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkknness00 Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Ayakcıklarm gorundude müstehcen sayilmaz dimi ahah bu foto ile milleti iyi kandırırsın ha,ayaklar çok gerçekçi durmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lobelia Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 bu benim çok işime yarayacak:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 bu foto ile milleti iyi kandırırsın ha,ayaklar çok gerçekçi durmuş Saol kankam benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 bu benim çok işime yarayacak:devil: ustume geliyolar korusana beni lob Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.