Jump to content

Gerçekten Geldi mi?

beelze

Önerilen Mesajlar

:confused: Geçen gün 3 arkadaşımla ruh çağırdık ama sizde bilirsiniz ruh gelmez bir cin o ruhun taklitini yapar (diye biliyoruz) neyse öyle formda bahsedilen gibi bi ton dua falan okumadık bir sehbanın üstüne harfleri rakamları ve ortaya ewet hayır yazdık snr sırayla üçümüzde fincanın içine sessiz ce 3külüm bir elham okuduk ve fincanı kapattık içimizden biri sesleniş yaptık (komedi olsun diye kemal sunalın ruhu çağarılım dedik)3-4seslenişten snr ewete gitmeye başladı fincan ben pek inanmadığım için sadece benim bildiğim sorular sordum tam cvp weremedi ama aşağı yukarı doğru şeyleri söyledi tam emin olmak içinde çağrımaya katılmayan 4. bir arkadışımdan (o da o sırada odadaydı ama fincana elini koymadı) odanın başka bir köşesine gidip bir kağıda 2 tane rakam yazmasını istedim snr bu rakamı gelen cine sorduk ve 76 dedi arkadaşımsa 67 yazdı komik ama böyle oldu snr bunu bidaha yazmasını istedim we bu sefer bi rakam bi harf yaz dedim fincana elini koyanlardan hiç biri bunu görmedi eminim bunu sorduğumuzda ise direk önce o ya snr 8'e gitti arkadaşıma sorduğumuzda ise oda "o8" yazdım dedi bu beni baya afallattı gönderirikende sadece fincanın üstüne cevşen koydu sizce gelmiş olabilir mi???:scare2:
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar cin ve ruh çağırma seanslarına deneyimli olarak nitelendireceğimiz birileri olmadan kalkışmayın. Diyarbakırlı olduğumdan dolayı çok iyi bilirim. Güneydoğu'da bu hikayeler günlük fıkralar gibi anlatılır. Çok olağan şeylerdir.

Gelen varlık gitmeyebilir yada geldiğinde size zarar verebilir. Sorduğunuz sorular mühimse kasti olarak yanlış cevaplar gelebilir. Gördüğüm, katıldığım ve dinlediğim birçok seanstan yola çıkarak söylüyorum bunları size. Bu gibi seanslarda uzman olan biri yanınızdaysa böyle işlerle uğraşın. Gerisini tavsiye etmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben bu tarz olaytlara inanırım çünkü buna benzer seyler yasadım

insanın içi ürperiyor bizimki fincanla değildi iki kşiyle kibrit çöpleriyle oluyordu adıda kikiydi bardağı olduğu yerde döndürüp aynı yerine getirdi inanılmazdı

bu kiki hikayesini çocukluğumdan beri duyarım peki o nasıl çağrılıyo bilgi werirse sewinirim onuda bi denemek lazım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu kiki hikayesini çocukluğumdan beri duyarım peki o nasıl çağrılıyo bilgi werirse sewinirim onuda bi denemek lazım

3 kibrit çöpü sen 3 de karşındaki alıyo dikdörtken olacak şekilde birleşiriyonuz biri okuyo öbürü kiki gel diyo gelince kibritler içe doğru hareket ediyodu en s0n 15 sene önce çağırdık hala gıcığım o kikiye:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kulhüvallahü ehad;ın kulhüsü:D:D

ciddimiisn:D

bende sihirli kelımelerden biri zanettim bıran:D

havasla ılgılenıyorum dıyen bırının üstelık herkesın aynı derecede bılgısı olmayan bır forumda herzaman sohbet ettığı arkadaslarının arasındaymış gibi ıhlas yerıne kulhü demesı üstelik sihirli kelımeler tanımını kullanması dıkkatımı çektı o yuzden kınayelı bır sekılde sormustum:)

ama hala senden ümidim var esprilı bırı oldugun kesın:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ciddimiisn:D

bende sihirli kelımelerden biri zanettim bıran:D

havasla ılgılenıyorum dıyen bırının üstelık herkesın aynı derecede bılgısı olmayan bır forumda herzaman sohbet ettığı arkadaslarının arasındaymış gibi ıhlas yerıne kulhü demesı üstelik sihirli kelımeler tanımını kullanması dıkkatımı çektı o yuzden kınayelı bır sekılde sormustum:)

ama hala senden ümidim var esprilı bırı oldugun kesın:)

sizden böyle bir yaklaşım ve tepki beklemezdim şaşırdım doğrusu:confused:halk dilinde 3 kulhübirelham denirya hep. bende burada her zaman sohbet ettiğim arkadaşlarımın arasında hissediyorum zaten kendimi.sadece bi espiriydi espiriminde arkasındayım .havas alimi falanda değilim ben zaten meraklıyım sihirli kelimeside bana göre bahsettiğim sureler için kötü bir benzetme içermiyo diye düşünüyorum .yazarken duygularımızı ve mimiklerimizi ifade etmeye yetmiyo yandaki işaretler ondandır..teşk ederim benden umudu kesmeyin tabi daha çok cevherler var bende .bende sizden umudumu kesmiycem

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sizden böyle bir yaklaşım ve tepki beklemezdim şaşırdım doğrusu:confused:halk dilinde 3 kulhübirelham denirya hep. bende burada her zaman sohbet ettiğim arkadaşlarımın arasında hissediyorum zaten kendimi.sadece bi espiriydi espiriminde arkasındayım .havas alimi falanda değilim ben zaten meraklıyım sihirli kelimeside bana göre bahsettiğim sureler için kötü bir benzetme içermiyo diye düşünüyorum .yazarken duygularımızı ve mimiklerimizi ifade etmeye yetmiyo yandaki işaretler ondandır..teşk ederim benden umudu kesmeyin tabi daha çok cevherler var bende .bende sizden umudumu kesmiycem

:D:D şu icondan yanyana kaç tane koysam acaba ne kadar güldüğümü anlayabılmen için..

bıraz etkıye tepkı oldu evet..esprı yaptığının farkında oldugumu zaten belırttım:) kutsal kıtaplardakı kelımelerın doğru kullanımından yana oldugum ıcın dı bu serzenışim..kişisel algılama lütfen..herkesın verdiği her bilgiyi kendımı geliştirici bır basamak olarak okuyorum..çünkü bunun sonu yok..

cevher konusuna gelince merakının dısında bıseyler olduguna emınım...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bunları kibrit çöpü farzet 1 1

''''''' gördünmü üç taneyarım dikdörtgen sende daynı şekilde diğeride arkasında olacak

diğer arkadasın dediği giğbi dua okuyorsun evet de içeri doru >

hayırsa dısarı doğru kibritler hareket edecek // yada diğer tarafa oldumu bilmiyorum

oluyo ayrıca çok hassa sıkılabiliyo

zaarsızmıs ölü yada diri değilmiş komik olacak ama bana asık olmustu

ve rahatsız da olmustum bence çok ilgilenme çocukca bişi gibi görünsede ben çocukluk kısmına rastlamadım

--------------------

bunları kibrit çöpü farzet 1 1

''''''' gördünmü üç taneyarım dikdörtgen sende daynı şekilde diğeride arkasında olacak

diğer arkadasın dediği giğbi dua okuyorsun evet de içeri doru >

hayırsa dısarı doğru kibritler hareket edecek // yada diğer tarafa oldumu bilmiyorum

oluyo ayrıca çok hassa sıkılabiliyo

zaarsızmıs ölü yada diri değilmiş komik olacak ama bana asık olmustu

ve rahatsız da olmustum bence çok ilgilenme çocukca bişi gibi görünsede ben çocukluk kısmına rastlamadım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...