beelze Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2007 Geçen gün 3 arkadaşımla ruh çağırdık ama sizde bilirsiniz ruh gelmez bir cin o ruhun taklitini yapar (diye biliyoruz) neyse öyle formda bahsedilen gibi bi ton dua falan okumadık bir sehbanın üstüne harfleri rakamları ve ortaya ewet hayır yazdık snr sırayla üçümüzde fincanın içine sessiz ce 3külüm bir elham okuduk ve fincanı kapattık içimizden biri sesleniş yaptık (komedi olsun diye kemal sunalın ruhu çağarılım dedik)3-4seslenişten snr ewete gitmeye başladı fincan ben pek inanmadığım için sadece benim bildiğim sorular sordum tam cvp weremedi ama aşağı yukarı doğru şeyleri söyledi tam emin olmak içinde çağrımaya katılmayan 4. bir arkadışımdan (o da o sırada odadaydı ama fincana elini koymadı) odanın başka bir köşesine gidip bir kağıda 2 tane rakam yazmasını istedim snr bu rakamı gelen cine sorduk ve 76 dedi arkadaşımsa 67 yazdı komik ama böyle oldu snr bunu bidaha yazmasını istedim we bu sefer bi rakam bi harf yaz dedim fincana elini koyanlardan hiç biri bunu görmedi eminim bunu sorduğumuzda ise direk önce o ya snr 8'e gitti arkadaşıma sorduğumuzda ise oda "o8" yazdım dedi bu beni baya afallattı gönderirikende sadece fincanın üstüne cevşen koydu sizce gelmiş olabilir mi??? 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 cinlerin ruh taklidi yaptığından emin değilim ama cin yada ruh herneyse gelmiş gibi görünüo.ben yinede bu işlerle pek uğraşmamanızı öneririm:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWolf Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Arkadaşlar cin ve ruh çağırma seanslarına deneyimli olarak nitelendireceğimiz birileri olmadan kalkışmayın. Diyarbakırlı olduğumdan dolayı çok iyi bilirim. Güneydoğu'da bu hikayeler günlük fıkralar gibi anlatılır. Çok olağan şeylerdir. Gelen varlık gitmeyebilir yada geldiğinde size zarar verebilir. Sorduğunuz sorular mühimse kasti olarak yanlış cevaplar gelebilir. Gördüğüm, katıldığım ve dinlediğim birçok seanstan yola çıkarak söylüyorum bunları size. Bu gibi seanslarda uzman olan biri yanınızdaysa böyle işlerle uğraşın. Gerisini tavsiye etmiyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simya Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 Bir çok kişi bunu eğlence ve oyun gibi görüp yapıyo bilinçsizce..Ama gerçekten tehlikeli yapılmamalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 arkadaşlar bu warlıkların gerçekliği tartışılır bi durumda olduğu için sadece denemek istedik we anlamadım gerçek olup olmadığını ama o rakamları bilmesi çok kafamı karıştırdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 gerçek gibi duruyo ilginç şeyler yaşamışsınız geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
prensesss Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 ben bu tarz olaytlara inanırım çünkü buna benzer seyler yasadım insanın içi ürperiyor bizimki fincanla değildi iki kşiyle kibrit çöpleriyle oluyordu adıda kikiydi bardağı olduğu yerde döndürüp aynı yerine getirdi inanılmazdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 ben bu tarz olaytlara inanırım çünkü buna benzer seyler yasadım insanın içi ürperiyor bizimki fincanla değildi iki kşiyle kibrit çöpleriyle oluyordu adıda kikiydi bardağı olduğu yerde döndürüp aynı yerine getirdi inanılmazdı bu kiki hikayesini çocukluğumdan beri duyarım peki o nasıl çağrılıyo bilgi werirse sewinirim onuda bi denemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 gerçekten cin yada ruh gelirmi oraya yani sizin söylediklerinize göre? bukadar basitmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 quaja tahtası en meşur varlık çağırmadır gelmiştir hem niye gelmesin 3 enerji tahta vs vs işi de yoksa uğraşmıştır:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 bu kiki hikayesini çocukluğumdan beri duyarım peki o nasıl çağrılıyo bilgi werirse sewinirim onuda bi denemek lazım 3 kibrit çöpü sen 3 de karşındaki alıyo dikdörtken olacak şekilde birleşiriyonuz biri okuyo öbürü kiki gel diyo gelince kibritler içe doğru hareket ediyodu en s0n 15 sene önce çağırdık hala gıcığım o kikiye:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 abi tamm sağolasında kim ne okuyo ya:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 abi tamm sağolasında kim ne okuyo ya:confused: bütün bu tip çağırmalarda okunan az kiş tarafından bilinen sihirli sözler 3 kulhü 1 elham:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 bütün bu tip çağırmalarda okunan az kiş tarafından bilinen sihirli sözler 3 kulhü 1 elham:D:D:D kulhü nedır acaba?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 bütün bu tip çağırmalarda okunan az kiş tarafından bilinen sihirli sözler 3 kulhü 1 elham:D:D:D sağolasın ya:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 kulhü nedır acaba?? kulhüvallahü ehad;ın kulhüsü:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Tutamadım kendimi güldüm vallahi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 kulhüvallahü ehad;ın kulhüsü:D ciddimiisn:D bende sihirli kelımelerden biri zanettim bıran:D havasla ılgılenıyorum dıyen bırının üstelık herkesın aynı derecede bılgısı olmayan bır forumda herzaman sohbet ettığı arkadaslarının arasındaymış gibi ıhlas yerıne kulhü demesı üstelik sihirli kelımeler tanımını kullanması dıkkatımı çektı o yuzden kınayelı bır sekılde sormustum:) ama hala senden ümidim var esprilı bırı oldugun kesın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 ciddimiisn:D bende sihirli kelımelerden biri zanettim bıran:D havasla ılgılenıyorum dıyen bırının üstelık herkesın aynı derecede bılgısı olmayan bır forumda herzaman sohbet ettığı arkadaslarının arasındaymış gibi ıhlas yerıne kulhü demesı üstelik sihirli kelımeler tanımını kullanması dıkkatımı çektı o yuzden kınayelı bır sekılde sormustum:) ama hala senden ümidim var esprilı bırı oldugun kesın:) sizden böyle bir yaklaşım ve tepki beklemezdim şaşırdım doğrusu:confused:halk dilinde 3 kulhübirelham denirya hep. bende burada her zaman sohbet ettiğim arkadaşlarımın arasında hissediyorum zaten kendimi.sadece bi espiriydi espiriminde arkasındayım .havas alimi falanda değilim ben zaten meraklıyım sihirli kelimeside bana göre bahsettiğim sureler için kötü bir benzetme içermiyo diye düşünüyorum .yazarken duygularımızı ve mimiklerimizi ifade etmeye yetmiyo yandaki işaretler ondandır..teşk ederim benden umudu kesmeyin tabi daha çok cevherler var bende .bende sizden umudumu kesmiycem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 sizden böyle bir yaklaşım ve tepki beklemezdim şaşırdım doğrusu:confused:halk dilinde 3 kulhübirelham denirya hep. bende burada her zaman sohbet ettiğim arkadaşlarımın arasında hissediyorum zaten kendimi.sadece bi espiriydi espiriminde arkasındayım .havas alimi falanda değilim ben zaten meraklıyım sihirli kelimeside bana göre bahsettiğim sureler için kötü bir benzetme içermiyo diye düşünüyorum .yazarken duygularımızı ve mimiklerimizi ifade etmeye yetmiyo yandaki işaretler ondandır..teşk ederim benden umudu kesmeyin tabi daha çok cevherler var bende .bende sizden umudumu kesmiycem :D şu icondan yanyana kaç tane koysam acaba ne kadar güldüğümü anlayabılmen için.. bıraz etkıye tepkı oldu evet..esprı yaptığının farkında oldugumu zaten belırttım:) kutsal kıtaplardakı kelımelerın doğru kullanımından yana oldugum ıcın dı bu serzenışim..kişisel algılama lütfen..herkesın verdiği her bilgiyi kendımı geliştirici bır basamak olarak okuyorum..çünkü bunun sonu yok.. cevher konusuna gelince merakının dısında bıseyler olduguna emınım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 evet o zaman toplu halde üç kulhü bi elham okuyalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 forumda yazmıştım bende bizde çağırdık ve telefonu çaldırmasını isted iktabi bizde sizin gibi aynı şiekil çağırdık ve telefon çaldı... olabilir yani ama gerçekten böyle şeyleri fazla kafaya takmak zararlıymış.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 evet o zaman toplu halde üç kulhü bi elham okuyalım toplu okumalarda 1 kulhü 1 elham yeterli :D:Dkasma fazla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
prensesss Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 bunları kibrit çöpü farzet 1 1 ''''''' gördünmü üç taneyarım dikdörtgen sende daynı şekilde diğeride arkasında olacak diğer arkadasın dediği giğbi dua okuyorsun evet de içeri doru > hayırsa dısarı doğru kibritler hareket edecek // yada diğer tarafa oldumu bilmiyorum oluyo ayrıca çok hassa sıkılabiliyo zaarsızmıs ölü yada diri değilmiş komik olacak ama bana asık olmustu ve rahatsız da olmustum bence çok ilgilenme çocukca bişi gibi görünsede ben çocukluk kısmına rastlamadım -------------------- bunları kibrit çöpü farzet 1 1 ''''''' gördünmü üç taneyarım dikdörtgen sende daynı şekilde diğeride arkasında olacak diğer arkadasın dediği giğbi dua okuyorsun evet de içeri doru > hayırsa dısarı doğru kibritler hareket edecek // yada diğer tarafa oldumu bilmiyorum oluyo ayrıca çok hassa sıkılabiliyo zaarsızmıs ölü yada diri değilmiş komik olacak ama bana asık olmustu ve rahatsız da olmustum bence çok ilgilenme çocukca bişi gibi görünsede ben çocukluk kısmına rastlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 kulhüvallahü ehad;ın kulhüsü:DBir de "Fevk" vardı böyle di mi?:D prensesss bu arada ben hala anlayamadım o kibrit çöplerinin nasıl durduklarını. E harfine mi benziyor yani? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.