Ellen Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2013 Merhaba tanıdığım tanımadığım değerli biricik Gnoxis üyeleri Benim bir zamanlar korkularım vardı. Belkide hiç bir üyede olmayan korkular. Karanlıktan korkuyordum Çok yoğun bir korkuydu uyuyamazdım karanlık ve loş ışıkta. Fakat artık yendim. Aslında yendiğimi bile yeni farkettim diyebilirm Korkumu yenmem için bana yardım eden nevermore, kizginkuzgun, darkpaganic nickli üyelere ve korkumu yenmem için uykusuz kalıp benimle uyumayan biricik sevgilime çok çok teşekkür ederim İyi forumlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Korkunu yenmis olmana cok sevindim...Denemis oldugun yontemleri paylasirsan ayni sorundan mustarip diger insanlara da bir yardimi dokunabilir belki:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 İlk öncelikle herkesin Tolga gibi bir sevgilisi olması gerek Ona çoook şey borçluyum. Haricinde yöntem denemedim. Kendime kızdım hırs yaptım... Sen böyle biri değildin sakin ol orda bişi yok. Bi ara küfür ettim kendime Çünkü uyumadığım gibi sevgilimide uyutmadım ve benim yüzümden okulu bir sene daha uzadı. Veremediği sınavlar oldu:/ buda bana motivasyon oldu diyebilirim. Onun için yenicem diyip yaptım. Zor değilmiş aslında, bugüne kadar ben üzerine gidememişim... Telkin yöntemini kullandım bide. Şu mesajlımdan benimle aynı korkuyu yaşayan insanlar bişi çıkarabilirlerse ne mutlu bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Korkuya karsi anlayisli sevgili:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Her şeyi anlar benim sevgilim bir kere Birini unuttum... Benimle her gece uyumaya çalışıp her gece odadan "Defol git Ateş!" diye kovulan ama inatla yanıma gelip ayaklarımın dibine kıvrılan, korkutuğumda koynuma girip kuyruğunu sallayan, hatta 5 senedir üzüldüğümde bile gelip diliyle gözyaşlarımı silen köpeğim Ateş'e teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Her şeyi anlar benim sevgilim bir kere Birini unuttum... [ATTACH]10418[/ATTACH] Benimle her gece uyumaya çalışıp her gece odadan "Defol git Ateş!" diye kovulan ama inatla yanıma gelip ayaklarımın dibine kıvrılan, korkutuğumda koynuma girip kuyruğunu sallayan, hatta 5 senedir üzüldüğümde bile gelip diliyle gözyaşlarımı silen köpeğim Ateş'e teşekkür ederim Ay çok tatlı yaa ısırırım, mıncırırım ben bunuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.