Ariakas Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2013 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Gözlerindeki şu saldırganlığa ve sinsiliğe bakar mısınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Oldukça iğneleyici bir reklam filmi aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 ahahaha süper olmuş (üniversite evi olunca işte, bırakın kablolu tv'yi falan, Televizyonun kendisi bile olmuyor elinizde ve kaçırıyorsunuz belgeselleri) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 bu da çok güzel sinsi ama sevimli hayvan öyle cazibeli bi enerjileri var ki şu kedilerin severken zarar vericem diye korkuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 severken zarar vericem diye korkuyorum bir kedi sahibi olursan ısrarla tezgaha çıkınca ya da yemeğine dadanmaya kalkınca, o korku yerini şiddetli isteğe bırakıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 biliyorum kedilerim var zaten bir kedi sahibi olursan ısrarla tezgaha çıkınca ya da yemeğine dadanmaya kalkınca, o korku yerini şiddetli isteğe bırakıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 biliyorum kedilerim var zaten o zaman nasıl korktuğunu anlatabilir misin? bana çok yararlı olur bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 hayır qbatman mübalağa yapıyorum, çok seviyorum o açıdan o zaman nasıl korktuğunu anlatabilir misin? bana çok yararlı olur bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 hayır qbatman mübalağa yapıyorum, çok seviyorum o açıdan benimki kendisinden nefret ettirdi beni :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 her istediğini yapma sen de :D kaç tane kedin var 1 tane mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Kedileeeeeeeeeeeeeeeeeeer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 kadı olmaktan iyidir be kedi(!) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 "eğer büyük kedileri koruyamazsak artık sadece böyle belgeseller çekebiliriz" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Evet büyük kedileri koruyalım. En azından evime bir çita alayım diyorum. Sonra puma neyin de alırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Kediler iyi hoş güzel de benim ki banyodan sonra çıplak bacağıma tüm gücü ile atlayınca hiç koruyasım gelmiyor. -*- Aslında hep aslanım ve kurtum olsun istemişimdir. (Elma kurdu hariç) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.