Jump to content

Dünyanın En Tehlikeli Canlısı: Kedi

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

ahahaha süper olmuş :D (üniversite evi olunca işte, bırakın kablolu tv'yi falan, Televizyonun kendisi bile olmuyor elinizde ve kaçırıyorsunuz belgeselleri)

Yanıtlama zamanı:

bu da çok güzel :D sinsi ama sevimli hayvan :D öyle cazibeli bi enerjileri var ki şu kedilerin severken zarar vericem diye korkuyorum :D

Yanıtlama zamanı:
severken zarar vericem diye korkuyorum :D

bir kedi sahibi olursan ısrarla tezgaha çıkınca ya da yemeğine dadanmaya kalkınca, o korku yerini şiddetli isteğe bırakıyor

Yanıtlama zamanı:

biliyorum kedilerim var zaten :)

bir kedi sahibi olursan ısrarla tezgaha çıkınca ya da yemeğine dadanmaya kalkınca, o korku yerini şiddetli isteğe bırakıyor
Yanıtlama zamanı:
biliyorum kedilerim var zaten :)

o zaman nasıl korktuğunu anlatabilir misin? bana çok yararlı olur bu :D

Yanıtlama zamanı:

hayır qbatman mübalağa yapıyorum, çok seviyorum o açıdan ;):D

o zaman nasıl korktuğunu anlatabilir misin? bana çok yararlı olur bu :D
Yanıtlama zamanı:
hayır qbatman mübalağa yapıyorum, çok seviyorum o açıdan ;):D

benimki kendisinden nefret ettirdi beni :/

Yanıtlama zamanı:

Evet büyük kedileri koruyalım. En azından evime bir çita alayım diyorum. Sonra puma neyin de alırız :D

Yanıtlama zamanı:

Kediler iyi hoş güzel de benim ki banyodan sonra çıplak bacağıma tüm gücü ile atlayınca hiç koruyasım gelmiyor. -*-

Aslında hep aslanım ve kurtum olsun istemişimdir. :D (Elma kurdu hariç)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...