Sirens Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2013 Evet arkadaşlar. Gel gelelim ben bu siteye neden kaydoldum, neden buradayım? Öncelikle tanışalım; Adım Baran, ama genelde herkes bana Barış der. Üniversite öğrencisiyim. 12 yaşımdan beridir ( Geçen sene bıraktım) Psikolojik destek gördüm. Kimse bana inanmadı halbuki ellerine somut bir kanıt bile koydum, sizin buna inanacağını kısmen beni anlayacağınızı düşünüyorum. Her neyse. Konu şu; Ben ne suyu, ne ateşi, ne metali ya da plastiği. Telekinezi denilen başlık altında belirtilen birçok şeye uzağım. Ama küçüklüğümden beridir ışığın (Bu güneş yada lamba ya da bi lazer ışığı olabilir) yönünü değiştirebiliyorum. Bunu onlarca kez gösterdim, yüzlerce kez yaptığımı kendim gördüm. Bunu diğer mentalistlerin yaptığına benzettim ama değil. Hiçbir benzerlik yok, yöntemler de farklı. Direk sormadan önce biraz araştırma yapayım dedim, bunu anlatmayı bırak bundan bahseden bir kitap dahi bulamadım. Ben de bilirkişi olarak size sorayım dedim. Hayalgücümün oyunu olmadığına eminim ama ne? Nasıl geliştirebilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Gerçekçi gelmediğini itiraf etmek zorundayım. Burası sanal ortam ve sallamak oldukça kolay, şunu yapıyorum diyen bir çok kişinin uydurma olduğunu gördük... Gerçekci bir şekilde videoya çek o zaman yorum yapalım... Öncelikle kanıtlamalısın, yoksa başkası da girsin insanları hapşurtabiliyorum veya uçabiliyorum bu nedir diye konu açsın, önüne geçilemez. Öncelikle fenomeni belgele. misal güneş ışığını yönlendirirken çekebilirsin videoya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 öyle büyük birşey yok pek, yani güneşi söndürmüyorum ^^ ama belge istiyorsanız tamam :\ kamerada bu derece ksıtlı bi şey ne kadar görünür bilmiyorum ama elimden geldiince çekmeye çalışıcam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 karanlıkda dene daha belırgın olur. Bız burda ınanılmayan bır cok ınsan ıle tanısdık hg baran Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BrandNewDays Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 gerçek gelmedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Kanit gormedikce kimsenin inanacagini sanmiyorum. Videonu bekliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BeRMuDa Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Dediklerin mümkün olabilir bende daha önceden hiçbir belgede yer almayan bir yetenekle karşı karşıyaydım uzun süre bunun hem iyi hemde kötü yönlerini gördüm.Sonuç olarak kötü yönlerden ötürü bunu bastırmak yok etmek istesemde yinede kontrolsüzce gerçekleşmesini durduramadım.Madem durduramıyorum diyerekten kontrol etmeyi denedim bunda da başarısız oldum.Bu yaşadıklarımdan ötürü ne sana yalancı damgası vurabilirim.Ne de kesinlikle doğru diyebilirim, tek diyebiliceğim bazı şeylerde kendi yöntemlerini oluşturup kendi yolunu bulman gerekiyor.Benim durumumu sorarsan bunu kabullenip üstüne düşmemeyi öğrendim.Çünkü ne yaparsam yapayım sonuç değişmedi.Şimdilerde ise bu yeteneğim uykuda.Umarım tekrar uyanmaz.İyi şanslar.. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Silent Hill gibi oldu burası kötü güçler uyanıyor falan. İnanmak oldukça zor ama böyle bişey yapılabildiğini bilmek görmek de ayrı sevindirir o ayrı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Arkadaşlar İzmir'de yaşayıp Güzel bi kamerası olan var mi?" dicem olmucak. Benim kamera yok:/ Telden kameraya çektim, sonuç olarak değil ışığı; hiçbişi göremedim Neyse arkadaşta Kamera varmış haftasonu Onunla yapmaya çalışacağız. Yorumlar için saolun, haklısınız bunları yaşamamış olsaydım bana da inandırıcı gelmezdi. :/ İnanan inanmayan herkese teşekkürler ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 http://img713.imageshack.us/img713/856/fotoraf1147.jpg[/img] Olmuyo fotoğafla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fiend96 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Katot ışınları deneyi gibi oyuncak bir lazer ışığına eğim kazandırsan karanlık bir ortamda inanmayan kalmaz sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 itiraf edeyim o deneyi bilmiyorum ama oyuncak lazer fikri hoşuma gittii... ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fiend96 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 10. sınıf kimya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Hadi laa. Bize niye göstertmediler ki? O.o vay peachlikleğğğ kendimce küfür -,- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.