spatha11 Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Evet size bir sorum var bilmeniz için akşama kadar vakit veriyorum süreniz başladı fikirlerinizi sunabilirsiniz kopya çekenin kağıdını alırım iki adet dört rakamlı sayıda kullanılan sekiz rakamın tümü birbirinden farklıdır . Her iki sayıda da kullanılan rakamlar yazılışları itibariyle soldan sağa doğru alfabetik sırada olduğuna göre bu iki sayının farkı nedir Not : söylemeyi unutmuşum cevap birden çok olabilir olmayadabilir ama kaynak : bilim ve teknik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 -4444 ......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 ilk yorumda nasıl bildin ya doğru yanlıştı şaka yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 "alfabetik olarak" kasıt sırayla olması olarak algıladım.ya soru yanlış ya da ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 "alfabetik olarak" kasıt sırayla olması olarak algıladım.ya soru yanlış ya da ben. soru doğru 2. si soru bilim ve teknikte sorulmuştu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Cevap birden fazla olabilirse benimki onlardan biri belki de o bilemiyoruz dimi Ne kaa güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 ben cevabı biliyorum ki o değil cevap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Ne mutlu sana çok şanslısın.Ben bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 ee kimse cevaplamayacak mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
madrigal326 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 alfabetik sıradan kasıt ne? 5, 6, 7 rakamlarını alfabetik olarak sıralar mısın? ondan sonra sana bir cevap verebiliriz sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Evet aynen o sekilde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 2239 mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 yani şöyle 3 5 7 9 rakamlarını kullandık diyelim onların yazılışlarınıo abc sırasına koyarak kullanın cavaplar doğru olmadığından yarın cevaplayacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 5164 en hızla aklıma gelen sayıların farkı 1234 / 5678 alfabetik sıralayalım 6587-1423=5164 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 olabilir ama olmayadabilir çünkü sonuç 2 basamaklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 olabilir ama olmayadabilir çünkü sonuç 2 basamaklı Ooo orda dur bakalım aga Sorunda böyle birşey yok sende oyunun içinde oyunun kurallarını değiştirme bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Ooo orda dur bakalım aga Sorunda böyle birşey yok sende oyunun içinde oyunun kurallarını değiştirme bak ama şöyle bir şeyi fark ettim sonuç birçok sayı olabiliyor çünkü ben 89 buldum ve cevap 89 muş ama sonunda da 89 olabilir yazıyorlardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Sonucu 3 e düşürdüm ama 2 ye düşüremiyorum biraz daha uğraşmalıyım 2358-1467=891 sondaki biri kapat 89 olay bu işte aga Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 iki-üç-beş-sekiz olmaz dostum nerde alfabetik sıra? 6037-5948=89 daha aşağı inemiyorum bırak onu mantıken mümkün gözükmüyor. Cevap bu spatha ha şimdi ama sonucun bilmemnesi tek basamaklı bir sayının 3. permütasyonu felan dersen mümkünse internet üzerinden modemden ellerimi çıkarıp seni boğarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 evet bu bende bilim ve teknikten aldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 yok bilim teknikten almadım ama mantıken a ile başlamak lazım ve s ile devam etmek lazım 60 olsun ki bir aşağı binlik değere düşürebilelim buna en uygun iki sayı 6 ve 5 gerisi otomatik geliyor zaten. O vakit kurtuldun boğmuyorum seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 yok bilim teknikten almadım ama mantıken a ile başlamak lazım ve s ile devam etmek lazım 60 olsun ki bir aşağı binlik değere düşürebilelim buna en uygun iki sayı 6 ve 5 gerisi otomatik geliyor zaten. O vakit kurtuldun boğmuyorum seni keşke boğsaydın bende dershaneye gitmekten kurtulurdum daha faktöriyel görücez ama ben bu konuyu biliyorum ve tekrar tekrar görmek istemiyorum keşke buna çözüm bulabilsem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 tekrar iyidir spatha hangi bölümü hedefliyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 ben aşçılık (gastronomi) o olmazsa hukuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 iki-üç-beş-sekiz olmaz dostum nerde alfabetik sıra? 6037-5948=89 daha aşağı inemiyorum bırak onu mantıken mümkün gözükmüyor. Cevap bu spatha ha şimdi ama sonucun bilmemnesi tek basamaklı bir sayının 3. permütasyonu felan dersen mümkünse internet üzerinden modemden ellerimi çıkarıp seni boğarım Ben biraz olay uzasın dedim yoksa ne alfabetiği boy sırası bile yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.