silverdreamer Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 ilk olarak ben 6 yaşlarındaydım ve yeni bisikletimi sürüyordum ki birden fireni patladı ve ben yola doğru uçtum. Anneannem gözlerini kapamıştı. Yola doğru hızla fırlarken birdenbire bir adam beni tuttu ve dikkatli ol bundan sonra dedi ve yanımdaydı. Anneannem hemen koşarak yenıma geldi ve nasıl durdun dedi. Adam durdurdu dedim ama yanımdaki adam resmen kaybolmuştu. Karşıya koşarak geçse arabaların altında kalırdı. Gideileceği bi yer yokken ortadan yokoldu adam... arkadaşlarımla lunaparka giderken tehlike diye bi ses duydum. Sonra gittik ilk bişeylere bindik sora çarpışan arabalara bindim ve 1dk kadar sonra atla diye bağırdı birisi ve pedala baktım elektrikler çıkıyodu ve hemen atladım. Araba alev topuna döndü resmen bütün lunaparktakiler ilk önce beni alkışladı sonra da evlerine gittiler ve artık oraya çok az kişi gidiyoor. daha bissürü böyle şeyler var ama bi tane daha paylaşmak istiyorum Almanyadaki amcamlara kalmaya gittim ve bikaç gün sorunsuz kaldım ama bir gece bilgisayarı kapattım ve yatağa gittim gözlerimi kapattım tam uyuycam sesler başladı çığlık sesleri bağırmalar merdivenlerden inip çıkma sesleri vs o gece 4 saat uyuyamadım ve sonra mayışıp uyumuşum... ve bu olaylardan daha da oluyo ara sıra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Tam emin değilim ama lunapark olayından anladığım kadar ilahi rehber olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Benim ki en son 7 yaşımdayken gelmişti tabi ne olduğunu bile anlamamıştım şimdide gelmiyor eğer ruhsal rehberse çok şanslısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 bana hiç olmadı bu tür olaylar ama okuduğum şeylere göre koruyucu meleğin olabilir ilk 2 olay son olayı da metafizik olarak açıklmak gerekirse evin altında mezarı yapılmamış bir hayalet ruh kendi adını söylüyordur ama bu bizim kulağımıza bağırmaa ya da cılız bir ses olarak gelebilir hatta bazıları ultrasonik sesler yayar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Çocukluğun verdiği masumiyetle anlamlandıramadığın, sıradan yardımsever vatandaşlar olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darqusse Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 duruduyarsın yada işitir her neyse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodyChieF Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Bence Hz. Hızır olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Bence 1.anlattığın olay rehber ruhun olabilir.2.anlattığın olayda koruyucu meleğin seni uyarmış olabilir diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 her neyse bence güzel bir şey bende de olmasını isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Bu senin rehberin güzel kardeşim şimdi Yaşın kaç bilmiyorum. Onunla yirmili yaşlarında tekrar iletişim kuracaksın. Onu çağır sürekli. Senden ayrılmasını isteme. Sana en doğru aklı o verecektir. Bir kere kaçırırsan bir daha duyamaz, göremezsin.. Bende sana istersen yaşadığım durumları anlatabilirim. Hemen hemen yakın şeyler birbirine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crystallize Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 ben 11 yasindayim. bende sesler ve çığlık sesleri duyuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 "1dk kadar sonra atla diye bağırdı birisi ve pedala baktım elektrikler çıkıyodu ve hemen atladım. Araba alev topuna döndü resmen bütün lunaparktakiler ilk önce beni alkışladı sonra da evlerine gittiler" bu kısma saatlerdir gülüyorum kusura bakma. belki doğrudur zaten yakın arkadaşım 2. yorumunda rehber demiş onun için gelmedim.ama kurguyu saçma buldum.yalan demiyorum hayat saçma sadece.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Bu senin rehberin güzel kardeşim şimdi Yaşın kaç bilmiyorum. Onunla yirmili yaşlarında tekrar iletişim kuracaksın. Onu çağır sürekli. Senden ayrılmasını isteme. Sana en doğru aklı o verecektir. Bir kere kaçırırsan bir daha duyamaz, göremezsin.. Bende sana istersen yaşadığım durumları anlatabilirim. Hemen hemen yakın şeyler birbirine. Rehberler hakkında bu bilgiyi nereden edindiniz acaba merak ettim. Ayrıntı verebilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.