GeneraLSmoker Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Arkadaşlar,Bir kaç gün sonra yolculuğa çıkıyorum . (Otobüs yolculuğu ) . Bildiğiniz gibi çok sıkıcı olur bu yolculuklar. Sizden istediğim Son yıllarda çıkan ilginç ve bir okadar da içinde bilim-kurgu barındıran filmler önermeniz. Şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 ilk önerim eğer Harry Potter serisinden herhangi bir filmi izlemediysen veya kitabı okumadıysan direk onlara başlaman :/ Skyrunners, storm seekers, siyahlı kadın, avengers, ölümcül dağ, şey ve özellkle de "Zamana Karşı" yı izlediğini düşünüyorum o yüzden yorum yapmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Harry Potter serisini izledim ama defalarca izlenebilecek bir seri bence. Öneri için Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 limit yok izlemişsindir büyük ihtimal ama izlemediysen yolda iyi gidiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Şahsen uzun yolculuklara bayılırım Bi keresinde 26 saat süren bir yolculuk yapmıştım; bu durumu eğlenceli hale getiririm genelde... neyse filmlere gelince; Filmin adı: 127 saat (bir dağcının başından geçen kazayı anlatıyo. Gerçek bir hikaye.) Sonra 2004 yılında çıkan -The X- Files (Gizli Dosyalar) İnanmak İstiyorum- 2011 Kasım ayında vizyona giren -Dream House (Korku Evi)- var birde. Şimdiden iyi yolculuklar ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 İlginç bir film istemişsin, ben sana sadece filmde değil gerçekte de lanetli olan bir film söyleyeyim: Outcast, 3 haftadır uğraşıyorum lakin izleyemedim , bunu şaka olsun diye söylemiştim ama istersen değerlendirebilirsin. Çok büyük bir beklentiye girmezsen izlenebilecek bir film. 2010 yapımı korku filmi. Ciddi ciddi ise Deney/Splice filmini izleyebilirsin, hem ilginç konulu hem de bilim-kurgu, fantastik türü. Yolculukta izlerken tatmin eder diye düşünüyorum, şahsen ben bu filmi gece çok uykum olmasına rağmen merak edip izledim. 2009 yapımı birşey. Birde hangi filmi izlemeye karar verirsen buraya da yaz ki belki yolculuğu olanlar da faydalanır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BeRMuDa Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Sucker Punch Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Deney ,127 saat ve Korku evini izlemiştim . Böyle Bilim kurgu, bildiğiniz ve şiddetle önerdiğiniz bir şey yok mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Mr.nobody var bilim kurgu diye geçmesine rağmen bir insanın hayatındaki paradokslar, olasılıklar anlatılmış izleyebilrsin. Bulut atlası var onuda izlemişsindir heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 şimdi önericem de izledim demenden korkuyorum Ben Robot 'u izledin mi? Bilim-kurgu filmi, başrolde Will Smith ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cybercab Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Click, limitless. İzlemediysen kesinlikle öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Dredd hem bilim kurgu hemde aksiyonlu bir filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Önerdiğiniz filmlerin Trailer'larına baktım. En ilgi çekici olan Dreed Kesinlikle onu izleyeceğim. Geriye kaldı 3 film (Yaklaşık 7 saat yolculuk) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Prometheus: 2012 yılında çıkmış bir bilim kurgu filmi.Yönetmeni Ridley Scott.Ben beğenmiştim.Cube serisi var korku filmi, o da baya hoştur.The Prestige i şiddetle öneririm Christopher Nolan ın bi filmidir o da.Inception aynı şekilde. 50/50,The Pianist, Legend of 1900 ve Into the Wild ı da kesinlikle izlemelisin bu son saydıklarımı.Son çıkanlardan da Batman The Dark Knight Rises var, serinin önceki filmleriyle beraber, yine Christopher Nolan ın bi filmi, 2012 yılının sonlarına doğru çıkmıştı.Skyfall, THOR ve Abraham Lincoln Vampire Hunter var yine 2012 nin sonlarına doğru çıktı. Hepsini zamana yayarak fırsatın buldukça seyretmeni öneriyorum ben. dur toparliyim. 1.Prometheus 2.Cube serisi 3.The Prestige 4.Inception 5.50/50 6.The Pianist 7.Legend of 1900 8.Into the Wild 9.Batman serisi 10.Skyfall 11.THOR 12.Abraham Lincoln Vampire Hunter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silverdreamer Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 korku kapanı 4 de çok iyi bi film 5 berbat 3 ve 2 de güzel 1 i izlemedim ama izlemediysen zamana karşı filmi muhtşem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 9. Bölge, Dünya'nın Durduğu Gün, gibi bilim-kurgu filmlerini izleyebilirsin. İzlemediğim filmleri normalde önermem ama Doctor Who'nun 96 yapımı bir filmi de var. Bilim-kurgu denince, açıkçası Doctor Who'nun hayal kırıklığı yaratacağını düşünmüyorum. Daha önce önermemiştim, çünkü duygusal bir film ama gerçek hayattan alınmış sahibini 10 sene boyunca bekleyen Hachiko isimli bir köpekin filmi de izlenebilir yolculukta, adamı yolculuktan alacak bir filmdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Disctrict 9 (Bölge 9)'u izledim ve favorilerim arasında olan bir film. Ayrıca diğer öneriler için Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2020 Netflix'te Birdbox izledim ben. Tavsiye etmeye değerdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.