astralseyahattt Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2013 beyler ben dün rüyamda bilinçli değilken kulağıma korna sesi gibi bişey geldi sonra halen bilinçsizken aklıma astral seyahat geldi çekilme hissi falan oldu ama benim fizik bedenimden yukarı doğru çıktım ama ben o değildim yine yatıyodum sanki başkası çıkmış gibi oldu nedir bu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralseyahattt Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 cevap veren yok galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AcemiEr Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Banada benzer bı olay oldu uykumdan halsız bı sekılde uyandım bıraz bılıncsızdım ruhumu bedenımden cıkıcakmıs gıbı hıssettım sonra uyudum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.