roseangel Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2013 Merhaba herkese, ben biraz araştırıp iyice yoğunlaşarak, bir kaç kez deneyerek ve iyice üzerinde çaba harcayarak bir psi-pet oluşturdum. İnsanlara saldırması için onu yönlendirebiliyorum. Elimin altında bir sıcaklık gibi hissediyorum. Evde de bir hamster'ım var. Geçen gün bilgisayar masasının önünde oturuyordum, elimde de hamster'ım vardı. Öbür elimle de psi-petimi hissetmeye çalışıyordum . Sonra hamsterım birden ortada hiç bir şey yokken ayağa fırladı. o kadar hızlıydı ki. Sonra yere atladı. Psi-petler gerçek hayvanlara zarar verebiliyor mu yoksa size göre orta da farklı bir durum mu var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 ahahaha başlık beni benden aldı... =)) Sadece şunu söyleyeyim hayvanlar çevrelerindeki enerjilere karşı hassastırlar, enerjiyi yoğunlaştırdığınızda genelde buna tepki verirler, bu oldukça doğal. Psi-pet bir tulpadır ve bunu gerçekleştirmek hakiki manada aylar gerektirir ki, bu meditasyon ve enerji konusunda ustalaşmış bir kişi için geçerlidir. Psi-pet yaptım diye zannettiğiniz sadece küçük enerji yoğunlaştırma durumlarıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Pet deyince yanliş anladim direk daldım konuya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Belki forum kurallarına aykırı olabilir veya bu yüzden uyarı alacak olabilirim ama söylemeden edemeyeceğim ve lütfen şahsi olarak algılamayın. "Neyin kafasını yaşıyorsunuz?" (Evet, yıl olmuş 13; hala bu lafı kullanabiliyorum.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 şu "evcil hayvan" gibi güzel bir kelimeyi neden "pet" kelimesiyle kirletiyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 waw böyle biseyin mümkün oldugunu ilk defa duyuyorum arastırıcam ilginc gözüküyorr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 psi pet ciddi misiniz yapmayın lütfen 2 yıldır buna yoğunlaşan bir arkadaşım var ve şuan ciddi psikolojik terapiler görüyor bu kadar çabuk böyle keskin bir tepki alabileceğini hiç sanmıyorum ve siriusa katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 naruto bile rasengan için aylarca uğraşmıştı (espri) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.