mervemaje Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2013 siteye radyo koysak ? yada arka fon icin müzik koysak olmaz mı. i doser tarzı müzikler yada siteye uygun olabilecek müzikler. hem daha hos olur hem daha eglenceli hale gelir bence. server bunu destekliyo mu bilmiyorum ama destekliyosa cok etkili olacagını süsünüyorum sizce?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Bir ara radyo programı yapılıyordu ama belirli saatlerdeydi. Fon müziği konulursa site biraz yavaşlar bunu da göz önünde bulundurmak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 server destekler mi bilemem de ben hayatta desteklemem, bir forum sakini olarak belirtmek isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 bence de dinlendirici bir fon müziği süper olur ama tabi teknik sorunlar yaşanmazsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Siteye fonda çalan bir müzik ekleme gibi bir düşüncemiz yok ve rahatlıkla söyleyebilirim ki hiç bir zamanda olmayacak Önceki senelerde site üzerinden müzik dinleyebileceğiniz, sevdiğiniz ve seçtiğiniz şarkıları profilinize ekleyebileceğiniz bir playerımız mevcuttu ancak bazı nedenlerden dolayı kaldırmak durumunda kaldık.. O yüzden tekrar öyle bir sistemin eklenmesi -yakın vadede- söz konusu değildir.. Radio konusuna gelince yine geçmişte her hafta düzenli olarak yaptığımız yayınları özel hayattaki yoğunluklar sebebi ile durdurmak durumunda kaldık..Yayınları genelde ben yapıyorum ve şu dönemki işlerimin yoğunluğu sebebi ile radioya pek vakit ayıracak durumda değilim. Ancak ilerleyen zamanlarda, her hafta olmasa bile düzenli bir şekilde yayınlara devam etmeyi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roseangel Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Eğlenceli olurdu aslında.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 aslında benim dedigim müzik yayınından biraz daha farklı. burdaki radyoda djlik yapmak cok zor degil. müsait olanların kuracagı bir programla cok rahat halledebiliriz. üstelik cevapsız kalan soruları en cok merak edilen konuları forumda o konuyla ilgili en donanımlı kisiyle konusarak yayında acıklayabiliriz. radyolarda müziklerin dilleri calan kisiler cok sorun olabiliyo ama daha nötr ve siteye daha uygun bir müzik olursa bence cokta hos olur. ben daha önce torrent sitelerinde djlik yaptım ve gercekten cok eglenceli bi hal alıyo. tabi bu yönetime servera ve tabiki yayın yapmak isteyeceklerede baglı ama siteyi bir tık daha ileriye tasımak sesli anlatımlarda bulunmak cok daha etkili olucaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Radio konusuna gelince yine geçmişte her hafta düzenli olarak yaptığımız yayınları özel hayattaki yoğunluklar sebebi ile durdurmak durumunda kaldık..Yayınları genelde ben yapıyorum ve şu dönemki işlerimin yoğunluğu sebebi ile radioya pek vakit ayıracak durumda değilim. Ancak ilerleyen zamanlarda, her hafta olmasa bile düzenli bir şekilde yayınlara devam etmeyi düşünüyorum egerr yayınlara devam etmek istediginizde yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.