PLaZMa Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2013 Siyah Tuz http://img6.imagebanana.com/img/v7lpnykw/J2HROSCA2PE8GVCAX69DL1CA40Z5PWCA5I08.jpg Siyah tuz uzaklaştırma ritüellerinde, bağlama ritüellerinde kullanılır. Araçladan veya yerlerden negatif enerjiyi uzaklaştırmak için kullanılır. Büyüden, nazardan ve diğer zararlı şeylerden korunmak için, bu tür olumsuzlukları uzaklaştırmak için kullanılır. Ritüel aletlerinizi siyah tuz ve suyla banyo ettirerek arındırabilirsiniz. Sonra aletleri iyice arındırmak ve sadece pozitif enerjilerin bulunmasına izin vermek için deniz tuzuyla yıkayabilirsiniz Büyü/ritüel için kullanılan kuklaları - bez bebekleri doldurmak için mükemmel bir araçtır ve çok iyi sonuçlar verir. Samhain anma ritüellerinde bir yığın siyah tuzun içine siyah mum koyun. Ve aynı zamanda eğer varsa Ouiji tahtasını kullanmadan önce siyah tuzla arındırabilirsiniz. Yazan: Barbara Morris Çeviren: Özenç Irmak NOT: ALINTIDIR 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Faydalı bilgi iyidir. Saol ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 önemli değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Versace Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 ............................................ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azazels Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 29 yasındayım ılk kez duydum ( sıyah tuz ) tuzu boyamıslarmı orjınal halımı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 siyah tuzu nerden edinebiliriz peki ? bende ilk defa duyuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 internette soyle bir baktim da siyah rituel tuzu hazirlamak icin 2 olcek tuza 1 olcek kul(noktali u),mangal komuru, demir kazandan kazidiginiz siyah kurum ya da boya gibi seyler eklemek gerekiyormus. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 aktarlarda satılıyor diye duymuştum emin değilim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 siyah tuz iki türlüdür arkadaşlar birincisi doğaldır, ikincisi kömür tozu veya kül yada siyah kuru boya ile boyanmış tuzdur. şansınız varsa aktarlarda bulabilirsiniz ama çokta mühim değil açıkçası, ben çok gerekli görmüyorum. Sadece renk itibariyle defetme özelliğini güçlendiriyor tuzun bu kadar... Yoksa çokta derin mistik anlamı yok, tuz ile aynı işleve sahip büyülerde duymamanız doğal cadılıkta ve büyüsel uygulamalarda genelde kullanılır... Bu konularla alakadar olanlar hayli aşinadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meydmedu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 ben kendi siyah tuzumu yapıyorum. sirius'un da belirttiği gibi çok da gerekli olmasa da nasıl yaptığımı merak eden arkadaşlar için paylaşayım. öncelikle gerekli malzemeler biberiye ada çayı ejderkanı tuz ve çabuk yanan kömür. tuzdan bir ölçü geriye kalan malzemelerden ise 3 ölçü koyuyorum. bunu kendiniz de deneyimlerinize göre ayarlayabilirsiniz. tuz hariç tüm malzemeleri alın ve havanda dövün. sonrasında cam bir kavanozun içine yakmış olduğunuz kömürü koyun. cam kavanoz olmak zorunda değil. yanmayacak herhangi bir nesne olabilir. ardından havanda dövdüğünüz karışımı azar azar kömürde yakın. (burdan sonrasından ben kömürü kullanmıyorum. lakin bazı arkadaşlarım kömürü de oluşan karışımda havanda dövüp rengini iyice siyah yapıyorlardı. kendi deneyimlerimde en çok randımanı kömürü kullanmadığım zaman almıştım.) yanan karışımı tekrar havanınıza alın ve bir ölçü tuz ekleyip tekrar dövün. niyetinize göre korunma duasını karışımı havanda ezerken söyleyebilirsiniz. umarım anlaşılır olmuştur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TILSI Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2020 Emeğinize sağlık güzel bilgi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Genclik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2020 Siyah tuz diğer bir adıyla kara tuz, Hint mutfağında popüler olarak kullanılan bir tuz çeşididir. Birçok yemeği zenginleştiren eşsiz bir lezzeti vardır. Ayrıca çeşitli faydaları olduğu da belirtilmektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2020 https://www.occultway.com/siyah-tuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
altın_çanak Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2021 Merhaba Siyah tuzu birkaç kişiyi uzaklaştırmak için kullanacağım ama merak ettiğim bir şey var. Ayakkabısına tuz döktüğümüz kişi bunu fark etmiyor mu? Tuzu görmese bile sonuçta ayaklar hassasdır, rahatsız olup ne var bunun içinde diyebilir. Tuzu dökerse bu etkisiz olacağı anlamına mı gelir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.