MALCOLMX Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2007 Marangoz bir ailenin oğlu olan Eisenheim (Edward Norton), aristokrat bir ailenin kızı Sophia'ya (Jessica Biel) aşık olur; ancak sosyal konumları nedeniyle ilişkilerinin yasaklanması sonucu Avusturya'yı terk ederek dünyayı keşfe çıkar. Eisenheim15 yıl sonra ünlü bir illüzyonist olarak isim yapmıştır; ülkesine döndüğünde eski sevgilisi Sophie, Avusturya-Macaristan veliaht prensi Leopold (Rufus Sewell) ile nişanlanmak üzeredir. Ünü tüm ülkeye yayılan Eisenheim'in bir gösterisine Prens Leopold müstakbel nişanlısı Sophie ile katılır; Eisenheim'in küstah tavrı ve kendisine üstü kapalı meydan okumasına sinirlenen prens sihirbazın gösterisinin yasaklanmasını emreder. Bir taraftan Prensin emirlerini uygulamak zorunda olan ancak diğer taraftan sihirbazın yeteneklerinden etkilenen Müfettiş Uhl (Paul Giamatti), Eisenheim'ı uyarsa da; Eisenheim ve Sophie'nin tekrar birleşmesi kaçınılmazdır. Müstakbel nişanlısı tarafından reddedilmeyi kolay kabullenemeyen Prens, Eisenheim'in doğaüstü güçleri ve insanlar üzerindeki etkisinden de rahatsız olunca, iki adam arasında büyük bir mücadele başlar... alıntı son zamanlar da izlediğim en iyi film tüm gnoxis ahalisine öneririm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2007 önerdiine göre güzel olmalı kadro gayet iyi izlemeye çalışıcam tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Ben izledim ve herkese öneririm çok güzel film.. Bu sene aynı zamanlarda sihirbazlık / psişik film olarak prestige ve bu film yayınlandı.. Prestige ve bu film arasında kıyaslama yaparsam bu film bizim site ahalisine daha çok uyan bir film diyebilirim , ilizyon numaralarıyla birlikte ruhsal varlık davetleri ve onları görünür kılma gibi sahnelerde var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 bu güzeldir fakat The Prestige daha güzeldir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 güzel bir paylaşım, hoş bir filmdir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sentenced Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 bu güzeldir fakat The Prestige daha güzeldir kesinlikle katılıyorum the prestige ya dehşet bi film 3 kere sinemada izledim:) her izleyişimde yeni bişeyler buldum are you watching closely? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 çok hoş bir film özellikle o ruh gibi çocukları sahnede, seyircilerin arasında dolaştırması gayet hoştu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 prestijin altinda, hokkabazin ustunde(cok?.. ..) bi illuzyon filmi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 beenmedim acikcasi..hic de gusel diildi..norton abi ii de oynamis amma velakin cumbur cemakin:D:D:D beenmedim iste vakit kaybi bnce... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Güzeldi...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 edward abinin performansı tabiki tartışılmaz ama filme bütünüyle bakınca yetersiz kaldı benim için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 çok güzel bu film dediğiniz gibi the prestige çok daha iyi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 the prestige ben de onerıyorum gercekten cok guzel bı fılm!The Illusionistle kıyaslanırsa the prestige birazcık daha güzel gıbıme gelıyor! paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Kadın itici olmasa o kadar daha güzel olurdu.Buzdolabı gibi .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 evet, muhteşem bir filmdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Siteye üye olurken iki nick arasında kalmıştım; Eisenheim ve Angier.. Demek ki iki filmden de oldukça etkilenmişim. Ama eisenheim daha karizmatikti sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 film çok hoş, fakat konusu kısa olmuş , değişken ve uzun konulu olsaydı daha güzel olurde, ayrıca sihirbazın(baş rol) daha genç olması daha iyi olurdu , ilerledikçe ve etkileyici sahneleri gördükçe tatmin olabilirdim ancak ,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark1ron Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 kesinlikle katılıyorum the prestige ya dehşet bi film 3 kere sinemada izledim:) her izleyişimde yeni bişeyler buldum are you watching closely? aynen prestige daha guzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 gayet başarılı bir filmdi çok beğenmiştim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 evet...güzel filmdi...edward norton her role adapte olabilengillerden... kolye de ayrı bir güzeldi.eskiden bu tür şeyler satılırdı... çevirince i love you yazanlar filan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.