Amoress Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2007 Bukadar olur pessssss:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 muhabir süper:D reha muhtarı aratmıyor:D acı varmı dıyecek neredeyse.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 muhabir harbiden bomba ama hep fenirli oyuncularla lak lak yapio ama GALATASARAYLA yapmasını isterdim çünkü BEN GALATASARAYLIYIM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 bu konu vardı sitede bütün herşey hakemin başlama vuruşuyla başliicak bu arada tanju emrah gibi çıkmış ya ümit nedir problem valla abi gördüğünüz gibi bomboş gidiyodum vurdu arkadan... neden ismail neden bu taraf? kaleci öyle istiyo.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 muhabir harbiden bomba ama hep fenirli oyuncularla lak lak yapio ama GALATASARAYLA yapmasını isterdim çünkü BEN GALATASARAYLIYIM GALATASARAY lılarla konuşsaydı bu kadar gülemezdikki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerousangel Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 zamanında muhabirlerde maça katılıyomuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 :Dharıka ya sahada kosmadıgı kalmıs bi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
baslan20 Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 bu ne yaw süpermiş,şimdide böyle olsa ya, nerde eski maçlar pehhhhhh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cherar Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 tanju meraba tanju meraba... ben profösyonel futbolcuyum:) bugünde atmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 hahah komikmiş güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.