Ellen Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2013 Merhaba arkadaşlar, Kendimden uzaklaştırmak istediğim birisi var. Bu kişi benim ailemden fakat kesinlikle görüşmek istemediğim nefret ettiğim bir kişi. Ne yaptıysam kurtulamadım... Bana bu kişiyi uzaklaştırmak için bir büyü ritüel ne biliyim bi muska önerin. Ne yaptıysam bu kişiden kurtulamadım Artık son umudumu bu şekilde kullanacağım. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi forumlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpaganic Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Olumlama ile birlikte imajineyi sağlam yaparsanız büyüye , ritüele gerek kalmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Olumlama derken biraz daha açarsan ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Olumlama kendiniz araştırırsanız daha iyi öğrenirsiniz. İmajinasyon uygulaması olarak da şöyle bir şey önerilebilir; Kişiyi pembe bir sis, battaniye, ışık içine alıp sizden uzağa nazikçe itme eylemini göz önünde canlandırma yolu. Bu yöntemi sık sık uygularsanız işe yarayabilir. Tarif bazında pek bilgi veremeyeceğim. Ben daha çok havass uygulamalarıyla uğraştığım için ve sitede havass yasak olduğu için 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 basit bir büyü paylaştım onu kullanabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.