z3par Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2013 Nerden çıktı bu bende bilmiyorum şahsen ama Pokemon Tasolarını hala saklayan arkadaş varsa toplamaya çalışıcam koleksiyon yapıyım dedim Çocukken çok eğlencelilerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 çok geç kaldın be Savaş bir poşet tv tasom vardı birkaç ay önce attım maalesef mahallenin kralıydım tasoda, milleti yenip parayla geri satardım ;dayanamaz gene oylardı gene yenerdim ... tefeci gibi olmuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
z3par Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 ehehehe bulmam lazım onları tekrar ya koleksiyon yapıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Modlardan birinin poşetle tasosu vardı yanlış hatırlamıyorsam, sor derim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 çeşitli sitelerde tasoları satanlar var kolleksiyon amaçlı bir ara dikkatimi çekmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Benimkileri ben ne yaptım acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Bende sadece Digimon Fliks tasoları var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Cocukken nasil oynardik ya ne sacma bi cocuklugumuz varmis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
z3par Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Cocukken nasil oynardik ya ne sacma bi cocuklugumuz varmis Hiç değilse Pepee falan yok sus sus Ben Ten'leri hatırlattırma bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Bende Articuno tasosu var zaman kapsülümde 25 yaşıma gelince açacağım değerlenir o zamana tabii manevi olarak daha bi değerlenir benim için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Ah o tasolar, nasıl oynandığını bile unuttum. Eskiden de bilmezdik zaten kendimizce uydururduk, iyi olduğum bir hususta uydurur doğal olarak da kazanırdım. Ne sahtekardım o zamanlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moses Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Pokemon/Digimon/Çakma Pokemon tasolarına kader halen saklamaktayım, kıymetlim onlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 çok geç kaldın be Savaş bir poşet tv tasom vardı birkaç ay önce attım maalesef mahallenin kralıydım tasoda, milleti yenip parayla geri satardım ;dayanamaz gene oylardı gene yenerdim ... tefeci gibi olmuştum [ATTACH]10474[/ATTACH][ATTACH]10475[/ATTACH] nasıl kıyarsın bunlara. cani kalpsiz adam Modlardan birinin poşetle tasosu vardı yanlış hatırlamıyorsam, sor derim ben o benim sanırım cipslerden yine taso çıksın diye imza kampanyası varmış buyrunuz )) https://www.change.org/p/frito-lay-t%C3%BCrkiye-cips-paketlerinden-yeniden-pok%C3%A9mon-taso-lar%C4%B1-%C3%A7%C4%B1ks%C4%B1n-5f6383ef-d586-4288-88da-31e45525433a?recruiter=330249151&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink#petition-letter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Digimon tasolarında da çok iyiydim, ama onlarla pek duygusal bağ kuramamıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 kenarları kırılıyordu onların da hep o değil de metal yu-gi-oh tasolarını ne ara biriktirmişim ben. bunlar kaçıncı nesilde çıktı acaba hiç hatırlamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 itiraf: hala cüzdanımda yu-gi-oh değişen kalp kartını ve ilk seri charmender tasosunu saklarım. http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130828162559/yugioh/images/thumb/2/21/ChangeofHeart-LCYW-EN-ScR-1E.png/300px-ChangeofHeart-LCYW-EN-ScR-1E.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Onlar 3 - 4 yıl önceydi sanırım. Beyblade vardı birde. Veletler eğleniyor. :D https://www.youtube.com/watch?v=3L6DWrKsupI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 yok canım en az 8-9 senesi var 1-2 tanesinin ara disklerini tek birine yükleyip kullanırdım. çarpan duruyordu tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Birde kokularını hatırlıyorum.Özellikle yu-gi-oh kartlarının.Ambalajından çıktığı an yok mu, gıcır gıcır oh mutlu oldum hatırlayınca. Elin oğulları o kadar uzaktan efsane yarattı, telifiydi ihracatıydı falan, kral oldular.Bizimkiler boş dururmu.3-5 yıl sonra sakızdan çıkan selena yapıştırmaları yaptılar.Bizden sonraki nesle acıyorum pepe falan. ıyyyyy. Kim passible' ın trt1 de çıkmasına rağmen o bile güzeldi.Dövüş vardı en azından.Yaşasın dövüş.Bir gün dünyadaki bütün çocuklar dövüşecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.