paranormalfikir Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2013 http://youtu.be/ql8MVaGBa70 Canım sakız çekti Karıştırma işlemi ne kadar da güzel görüküyo öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 ağzım sulandı resmen yarın ilk iş sakız alacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Böyle direk hamur halindeyken alıp ağzıma tıkmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Hamur halindeyken harika görünüyor.Çiğneyemiycek kadar ağzıma tıkıp çiğnemeye çalışmak istiyorum Çok özendirici ya offf...Olanla idare edicez artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 =) Ben çoğu ürünün üretim aşamasını gördüm neredeyse:) Gıda bölümü okuduğum için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 uff karıştırma sırasında içine atlamak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.