redbird Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2013 İki link de birbirinden güzel diyebilirim. İlk link de daha çok farklı müzikler dinleyebilirsiniz. İkinci link de ise bazen müzik dinletisi bazen de İngiltere de Pagan - Wicca kişiler ile söyleşi yapıyorlar. Pagan Radio Network paganradio.co.uk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Çok teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Evet gerçekten bu iyi oldu işte teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 ilk linkin radyosunda çok güzel bir şarkı var şu an huzur verici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redbird Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 (düzenlendi) Beğendiğinize çoook mutlu oldum ben de çok severek dinliyorum bu radyoları o yüzden sizlerle paylaşmak istedim Ocak 31, 2013 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 süpermiş ya, çok teşekkürler redbird Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Telefonuma uygulama olarak indirdim gerçekten çok hoş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roket adam Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 çok teşekkürleeer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 uwwf bunu sevdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 uww harika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 teşekkürler, oldukça güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redbird Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Rica ederim ) sevindim beğenildiği için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 aslında bu tür müzikleri canlı dinleyebileceğimiz bir kafe veya festivaller düzenlense oldukça güzel olur. Özellikle etnik müzikler gerçekten hoş oluyor. Maalesef daha paganizm ülkemizde idrak edilemediği için bu tür projeler için süre geçmesi gerekiyor sanırım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redbird Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Ahh ahh keşke.. Bilsem ki ülkemiz insanları gayet hoşgörülü olabilecek bu konuda, okul bittiği gibi yurtdışı bazlı ufak bir dükkan açmayı çok isterdim. Bazı ürünler yurt dışından bazıları el yapımı(mumlar, tütsüler, sabunlar, yağlar ) ayyy ne güzel olurdu.. Ancak bazı bitkileri sorunca bile deliriyorlar "sen napcaksın bunları bakiim" diyorlar hemen. Bir de bunları satınca kesin bir sabah taşlarlardı dükkan olsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Ahh ahh keşke.. Bilsem ki ülkemiz insanları gayet hoşgörülü olabilecek bu konuda, okul bittiği gibi yurtdışı bazlı ufak bir dükkan açmayı çok isterdim. Bazı ürünler yurt dışından bazıları el yapımı(mumlar, tütsüler, sabunlar, yağlar ) ayyy ne güzel olurdu.. Ancak bazı bitkileri sorunca bile deliriyorlar "sen napcaksın bunları bakiim" diyorlar hemen. Bir de bunları satınca kesin bir sabah taşlarlardı dükkan olsa. aslında yurtdışı tabanlı yapmaya dahi gerek yok, Türkiye bu konuda oldukça zengin sadece malzemeleri doğru temin etmek gerekiyor. Bilhassa bitki konusunda. Ama sorun yoğun dini baskı, "putperest" etiketi oldukça tehlikeli. umarım daha laik ve özgür bir yapıya doğru gideriz. Yine de umudu kaybetmemekte fayda var. Şimdilik radyo yayınlarıyla idare edeceğiz artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redbird Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yurt dışı olarak daha çok kılıç, atheme, kadehler ve kazanları düşünmüştüm yoksa bir bahçeli ev bir sürü kedi ve güzel bir bitki köşesi... Senin de dediğin gibi Sirius toprağımız gayet elverişli ve neredeyse her tohumu bulunabilir bulamadığında sipariş et gelsin vee ek, sula, büyüt ve bütünleş al sana güzel mi güzel taze bitkiler ahh bir anda yine hayallere daldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Telefonuma uygulama olarak indirdim gerçekten çok hoş. Pardon bir soru sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim radyo uygulamasını nasıl yükleyebilirim telefonuma? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 evet onu söyler misiniz bende bunu hemen yüklemeliyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Belki vardır uygulamalarda dedim denedim "pagan radio" yazdım indirdim.Yaptığım pek birşey yok yani Canlı yayın değil çözmeye çalışıyorum kurcalıyorum ama müzikleri bitmiyor keyif aldım şahsen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redbird Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Pardon bir soru sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim radyo uygulamasını nasıl yükleyebilirim telefonuma? Ben tuneIn kullanıyorum ve sürekli müzik çalan radyo tuneIn de vardı sanırım bir deneyebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
safira26 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Teşekkürler gerçekten çok güzel radiolar bunları bizimle buluşturduğunuz içinde size çok çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Ben tuneIn kullanıyorum ve sürekli müzik çalan radyo tuneIn de vardı sanırım bir deneyebilirsin Yalnız benim telefon android değil samsung corby ekleme gibi bir şansım yok sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redbird Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Teşekkürler gerçekten çok güzel radiolar bunları bizimle buluşturduğunuz içinde size çok çok teşekkürler çok teşekkür ederim.. 4 yılım geçmişti Eskişehir'de ve üzülmüştüm sadece muhafazakar insanları olduğunu gördüğümde ama şimdi öyle olmadığını gördüğüme sevindim açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redbird Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yalnız benim telefon android değil samsung corby ekleme gibi bir şansım yok sanırım. Evet ne yazık ki corby de eklenemiyor, üzgünüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
madrigal326 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 çok teşekkürler, gayet iyi oldu bu benim içinde her zaman bulamıyoruz böyle güzel şeyleri. tekrar teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.