Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2006 benimki daha çok trajikomik oluyo galiba küçükken elimi kurt köpeiinin ağzına katmıstım yemek ısmarlar gibi köpek insaflı çıktı allahtan bişe yapmadı çocuk aklı işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ben hastayken otobüse binmiştim ve birkaç dakika sonra löppp diye otobüse kustum..ohh heryer kusmuk kokuyodu :D(iğrenç bi insanım yaauuff) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 bunun neresi komik ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ALINTI(ufuk565 @ 7 09 2006, 14:02 ) 9456[/snapback] ben hastayken otobüse binmiştim ve birkaç dakika sonra löppp diye otobüse kustum..ohh heryer kusmuk kokuyodu :D(iğrenç bi insanım yaauuff) [/b] öğğğkkkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 benim hayatım komik zaten bak bak gül abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 orta okulda pantolonum yırtılmıştı rezil olmuştum benim için pek komik bi anı olmasada etrafımdakiler baya gülmüştü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ALINTI(vhercle @ 7 09 2006, 16:15 ) 9480[/snapback] orta okulda pantolonum yırtılmıştı rezil olmuştum benim için pek komik bi anı olmasada etrafımdakiler baya gülmüştü [/b] walla ben olsam bende gülerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
davids_naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 AL O ZAMAN bi debenimkini dinle ben arasıra ailemin yanına köye gidiom konya/akşehir oruç zamanı davulculık yapan bi deli vardı gece mezarlıkların olduğu yer var ıssız bi yer mutlaka ordan geçmesi lazım başka şansı yok yoksa bi ton yürümesi lazım bende bi mezar taşı söktüm yolun yanına taşlardan bi mezar yaptım içine girdim üstümde çarşaf elimde el feneri arkadaş ağacın tepesinde elinde çan o da çan çalıyo davulcu geliyo korkutma zamanı geldi artık tam gçerken bi duraksadı baktı önüne bi atladım bööö adam davulu attı elinde tomakla kaldı üstüne gidiom gelme gelme valla vururum bizim arkadaş hala çan çalıyo tabi bi de babası war adamın yanında adam topal olmasına rağmen maraton koşucusu gibi koşmaya başladı tabii bizim olduğumuz anladıktan sonra biri silhla biri tokmakla bizi akşehiri turlattı o günden sonra ordan geçmez oldu davulculluğuda bıraktı ztn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 yazık adama yaw maraton koşucusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 İngiltere Ağır bir hastalık yüzünden kolları kesilen 44 yaşındaki İngiliz, Manchester mahkemesinde dava açtı. Kolsuz adam, 1991yılından beri ayaklarıyla ''fevkalade güzel'' otomobil kullandığını söylüyor, ehliyetinin geri verilmesini istiyordu. Davacı, ''10 yıldır gayet güzel araba kullanıyorum. Hiç kaza yapmadım. Ehliyetimi hak ediyorum. Vermezseniz yine araba kullanmaya devam edeceğim...'' diyordu. 46 yaşındaki İngiliz rahibi, dünyanın un uzun vaazını vererek rekor kırdı.Chris Sterry adlı rahip, Cuma sabahı saat 06.30'da vaazına başladı. Rahibin konuşması tam 28 saat 45 dakika sonra bitti. Kenya Rowan Atkinson adlı İngiliz, Kenya'da özel uçakla seyahat ediyordu. Cessna'nın pilotunun birden bayılması üzerine, daha önce hiç uçak kullanmayan Atkinson, 5 bin metre irtifadan düşmemek için can havliyle direksiyona geçti. Allah'tan, pilot birkaç dakika sonra kendine geldi de facia önlenmiş oldu. Ukrayna Piknikte tartıştığı karısını öldürüp etini yiyen yamyam, 15 yıl hapisle cezalandırıldı. İşi kasaplık olan Vitali Staçevski, öldürdüğü eşinin kalbini, karaciğerini ve böbreklerini çıkardığını ve bunları dükkanında sattığını da itiraf etti. 'Sadece satılabilecek parçalarını ayırdım' diyen yamyam kasap, çocuklarının annesinin etini dana eti diye arkadaşlarına da yedirdiğini söyledi. Hollanda 2.5 metrelik boyuyla dünyanın en uzun adamı sayılan Pakistanlı Azad Han Mesud ile 1.20 metre boyundaki Ali Garban, ''her türlü ayrımcılıkla mücadele'' amacıyla dünya turuna çıktılar. İkili, dünyaya kardeşlik mesajı vermek istediklerini belirttiler. ABD Florida'da bir kişi, adam öldürtmek için kiralık katil tuttu. Talihin cilvesine bakınız ki, tuttuğu kiralik katil öldürtmek istediği adamın oğluydu... Planı başarısızlığa uğrayan adam, bir de cezaevini boyladı... İskoçya Temmuz'da 100. doğum gününü kutlayan Leydi Morton, yeni aldığı arabasıyla kaza yaptıktan sonra, 'araba kullanmaya devam edeceğim' dedi.100'lük leydi, 74 yıldır araba kullanıyordu ve ilk kez trafik kazası yapıyordu. Pakistan Hollanda hükümetindeki kadın bakanlar, İtalyan erkek bakanlarla görüşecek olurlarsa onların kıçlarına birer şaplak vurmay kararlaştırdılar. Kadın bakanlar, böylece bir İtalyan mahkemesinin kararını protesto edeceklerdi. Mahkeme, işyerinde kadın meslektaşının kalçasını ellemekle suçlanan adamı aklamış ve erkeklerin, kadın meslektaşlarının kalçalarını ''aşırıya kaçmamak kaydıyla''elleyebileceklerine hükmetmişti. Bolivya Bolivya senfoni orkestrası, eksi 15 derecede açık hava konseri verdi. 4 bin metre yüksekliğindeki And dağlarında bulunan Uyuni tuz çölünde dondurucu soğukta konser veren müzisyenlerin bir tek amacı vardı: Bölgenin turistik tanıtımını yapmak. Ekvator 'Sakar' Ekvatorlu, dişlerini fırçalarken elindeki dişfırçasını 'yuttu.' Başına geleni anlatırken, 'Fırça elimden kayıp boğazımdan aşağı iniverdi' diyen adamı muayene eden doktorlar; fırçanın 'doğal yoldan' atılmasını bekleyeceklerini bildirdiler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 [ Ekvator 'Sakar' Ekvatorlu, dişlerini fırçalarken elindeki dişfırçasını 'yuttu.' Başına geleni anlatırken, 'Fırça elimden kayıp boğazımdan aşağı iniverdi' diyen adamı muayene eden doktorlar; fırçanın 'doğal yoldan' atılmasını bekleyeceklerini bildirdiler. :rofl: :rofl: güzel paylaşım olmuş (nasıl yutmuş o fırçayı o ya çüş yani bide doğal yoldan çıkarcakmış) :rofl: :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Ukrayna Piknikte tartıştığı karısını öldürüp etini yiyen yamyam, 15 yıl hapisle cezalandırıldı. İşi kasaplık olan Vitali Staçevski, öldürdüğü eşinin kalbini, karaciğerini ve böbreklerini çıkardığını ve bunları dükkanında sattığını da itiraf etti. 'Sadece satılabilecek parçalarını ayırdım' diyen yamyam kasap, çocuklarının annesinin etini dana eti diye arkadaşlarına da yedirdiğini söyledi. el yuh dedirten bi olaymıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 ilgincmis paylasimin icin saol igrenc kisimlarida var tabi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 Ukrayna Piknikte tartıştığı karısını öldürüp etini yiyen yamyam, 15 yıl hapisle cezalandırıldı. İşi kasaplık olan Vitali Staçevski, öldürdüğü eşinin kalbini, karaciğerini ve böbreklerini çıkardığını ve bunları dükkanında sattığını da itiraf etti. 'Sadece satılabilecek parçalarını ayırdım' diyen yamyam kasap, çocuklarının annesinin etini dana eti diye arkadaşlarına da yedirdiğini söyledi. Allahım daha neler görecez. Ekvator 'Sakar' Ekvatorlu, dişlerini fırçalarken elindeki dişfırçasını 'yuttu.' Başına geleni anlatırken, 'Fırça elimden kayıp boğazımdan aşağı iniverdi' diyen adamı muayene eden doktorlar; fırçanın 'doğal yoldan' atılmasını bekleyeceklerini bildirdiler.[/size][/font]Herşeyi yutanı gördümde diş fırçası yutanı ilk defa gördüm küçük bişeydi yerhalde yoksa yutulurmu o yaws :D:D:clapping: :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 turkuyenın yıkmu be ,,,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 turkuyenın yıkmu be ,,,, TÜRKİYE bir TÜRK kızı karalekenin TÜRKİYE' yi turkuye diye yazması.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 gercekten tuhaf olaylarmış beya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 orta okulda pantolonum yırtılmıştı rezil olmuştum benim için pek komik bi anı olmasada etrafımdakiler baya gülmüştü Ben okuyunca da güldüm valla. Gittiğim kuofördeki kız bana ablacım diye hitap ediyordu sanki onun küçüğüymüşüm gibi.Bir beş dakika sonra benden iki yaş küçük olduğu ortaya çıktı. İlk defa internette chat yapmayı keşfettiğim sırada yanımdakiyle chat yapıomuşum.Ne kadar şüphelensemde aslında tam farkında değildim.Üstüne üslük verdiği cevaplara yanımdaki arkadaşımla beraber öyle yorumlar yapıoduk ki nasıl kalkıpda bişey demedi bilmiyorum.Neler demiştim ya:D Sonra tanışınca amma komik olmuştu.Ama söylediklerimin hepsini haketmişti yani. yaşlı bir teyzenin biriyle konuşurken konu okul meselesine geldi.Ben össden dert yanıyorum.Laf arasında diyorum ki ne kadar çabalarsak çabalayalım herşey nasip kısmet meselesi aslında diye.Teyze de diyor ki nasiple kısmet benim oğullarımın adı biliyor musun? Ben şimdi daha komik bişey anlatıcam.Annemlerden dinlediğim kadarıyla ben çocukken accayip kiloluymuşum.Hatta yürüyemem diye korkuyolarmış.Bİr gün ben uyurken pencereden giren siyah bir kuşun beni didiklemesiyle korkup yürümeye başlamışım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 yazın ortasıydı,ortalık kavruluyor.... bizim buzdolabı eskiydi,karlanma yapıyordu.Ben de o kar'ı aldım,balkondan atayım dedim ama son anda gördüm yoldan birinin geçtiğini :D:D atamın kafasına pat diye çarptı yazın ortasında o sıcakta kafanıza kar düşüyor düşünsenize etrafına baktı baktı göremedi tabi nerdne geldiğini,kıyamet kopuyor falan sanmıştır heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 dolunay senin hayatın komedi filmi gibiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 dolunay senin hayatın komedi filmi gibiymiş yok benim öyle şapşal bir tarafım vardır farkında olmadan espri yaptığım çok olur.Sırf o yüzden ortaokulda falan benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı sibel diye beraber ders çalışamıoduk kız gülmekten kırılıyordu çünkü.daha da çok komik şey var ama şu an hatırlamıorum.bir bu kadarda hüzünlü şeylerim vardır benim o ayrı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Ben okuyunca da güldüm valla. Gittiğim kuofördeki kız bana ablacım diye hitap ediyordu sanki onun küçüğüymüşüm gibi.Bir beş dakika sonra benden iki yaş küçük olduğu ortaya çıktı. İlk defa internette chat yapmayı keşfettiğim sırada yanımdakiyle chat yapıomuşum.Ne kadar şüphelensemde aslında tam farkında değildim.Üstüne üslük verdiği cevaplara yanımdaki arkadaşımla beraber öyle yorumlar yapıoduk ki nasıl kalkıpda bişey demedi bilmiyorum.Neler demiştim ya:D Sonra tanışınca amma komik olmuştu.Ama söylediklerimin hepsini haketmişti yani. yaşlı bir teyzenin biriyle konuşurken konu okul meselesine geldi.Ben össden dert yanıyorum.Laf arasında diyorum ki ne kadar çabalarsak çabalayalım herşey nasip kısmet meselesi aslında diye.Teyze de diyor ki nasiple kısmet benim oğullarımın adı biliyor musun? Ben şimdi daha komik bişey anlatıcam.Annemlerden dinlediğim kadarıyla ben çocukken accayip kiloluymuşum.Hatta yürüyemem diye korkuyolarmış.Bİr gün ben uyurken pencereden giren siyah bir kuşun beni didiklemesiyle korkup yürümeye başlamışım. dolunay akşam akşam valla iyi güldüm cok saol valla ya..süperdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 16 yasında ıstanbula arkadası zıyarete gıdıcem dıye otel odası kıraladım..esenler otogarı elıt otel:D..gecenın bır yarısı polıslere evden kacmadıgımı ıkna etmeye calıstım...200 mılyonla 1 hafta tatıl yaptım sureklı avcılara gıdıp gelerek:Dtaksım dıye bı yer varmıs unıversteyı kazanıp tekrar ıst a gelınce cok uzulmustum..guzelım tatılım avcılar bı besıktas turu bı de bakırköy de alısverısle noktalandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 (hangisini anlatım ki:p) bi gün ankaranın ayaş diye bi kasabası war bi tanıdığın düyününe gittik nerden bulduysam bi bisiklet buldum ayaşı bilmeyenler warsa eski bi dere yatağının içine kurulmuş bi kasaba neyse ben millete (daha doğrusu kızlara hava atacam diye) bisikletle ön kaldırıyorum arka tekeri kaydırıp duruyorum en son final gösterimi yapmaya karar verdim son sürat kızların üstüne sürüp önlerinde fren yapamayı planladım ama malesef en son kendimi yolun kenarında su birikintisinin içinde buldum nasıl derseniz heycandan arka frenle ön frenin yerini karıştırmışım:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 telsimin kontör sorma servisini aradığımda aradığınız kişiye ulaşılamıyor demesi sinir etti artık hep beni mi bulur adama bak ya havasındanda geçilmiyo ulaşılamıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.