Altariel Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2013 Rüyalarımız vasıtası ile günlük yaşamımız hakkında mesajlar alabiliriz. Bunlar direk ve ya dolaylı yollardan olabilir. Bunu biraz daha açacak olursam; olayları direk görebiliriz ya da rüyamızda gördüğümüz nesneleri birbirine paralel şekilde yorumlayıp net ve aydınlatıcı mesajlar alabiliriz. Tabii bunları uygulamaya sokmak için öncelikle rüyamızı net bir şekilde hatırlamamız gerek. Bunun için yapmamız gereken yastığımızın altına bir mıknatıs koymak. Fazla büyük olmasına gerek yok. Bu mıknatıs ne yapabilir ki diye düşünürseniz şayet. Beynin manyetik alanını tamamen etkiler.Herhangi bir zararı yoktur çünkü bildiğiniz gibi mıknatıs sadece bir taş. Son olarak ne olur ne olmaz mıknatısınızı ayda bir iki kez bir bardak suda bekletmenizi tavsiye ederim enerjisini nötrlemesi açısından. Sevgiyle kalın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BrandNewDays Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 bu gece denicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Tam kafamın ustune kocaman bi mıknatıs koycam hem daha net olur :DdDd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Ekran kartınızı yenileyip driverları da güncel tuttunuz mu tam randımanlı performans alabilirsiniz. İşin şakası bir yana bu manyetizma ile bilinçaltı çöplüğü rüyalarımızın arasındaki bağı hep merak etmişimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 benzer konuya burda ulaşabilirsiniz http://www.gnoxis.com/miknatisla-lusid-ruya-yada-astral-manyetik-alanlar-37162.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Tam kafamın ustune kocaman bi mıknatıs koycam hem daha net olur :DdDd Ahaha aman baş ağrısı yapar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MajoRkiNq Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Ablacım ben denedim olmadı rüya görmüyorum 2 gündür?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Ablacım ben denedim olmadı rüya görmüyorum 2 gündür?? Kaç gündür uyguluyorsun peki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MajoRkiNq Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 O iki gün ilk gecesinde 1 tane koydum olmadı sonraki gün 2 tane koydum gene olmadı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 O iki gün ilk gecesinde 1 tane koydum olmadı sonraki gün 2 tane koydum gene olmadı.. 2 tane koymana gerek yok 1 tane yeterli. Bir süre daha orada kalsın yararını göreceğini umuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MajoRkiNq Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 İnşallah da acaba mıknatıslar etkisizmi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 İnşallah da acaba mıknatıslar etkisizmi.. Mıknatıs mıknatıstır etkisiz olduğunu sanmıyorum kişiye göre etki edebilir ama. Sen bir kaç gece daha devam et. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 2 dir olmuyor bu gece kulaklarıma birer mıknatıs sokup uyiycam dur bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Pek girmem msn e üzgünüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 2 dir olmuyor bu gece kulaklarıma birer mıknatıs sokup uyiycam dur bakalım Ahahah. Ömer Çelakıl bile yapıyormuş bunu. Zorlayın olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MajoRkiNq Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Bende ondan duymuştum ilk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 yaklaşık 5cm büyüklüğünde, Sitrin kristalini temizleyip, yükledikten sonra taşınıza ilk önce: "Sevgili sitrin taşım, bundan sonra benim taşım olmanı, benim ve bütünün hayrına çalışmanı istiyorum. Teşekkür ederim" diyerek taşımızı kendi enerji bağımızla bir miktarda olsa bağlamış oluyoruz. Daha sonra 7 kez: "Sevgili sitrin taşım, rüyalarımı hatırlatmanı istiyorum" diye programladıktan sonra taşımızı yastığımızın altına koyuyoruz. Sabah uyandığınızda o an hatırlamasanız bile gün içinde mutlaka rüyalar zihninizde tekrar canlanacaktır. Taşınızı hafta 1 kez temizlemeniz, yüklemeniz ve programlamanızı tavsiye ederim. *Gece uyumadan önce; 1 kesme çikolata yemekte gayet güzel rüyalar görmenizi sağlar. *Uyumadan önce meditasyon yapmayı adet haline getirirseniz; rüyadan, rüyaya koşarsınız *Usui Reiki bilenler, Reikiye bağlanıp uyurlarsa, rüyalarının gayet net olduğunu görürler. *Yastığınıza hafif bir şekilde, menekşe yağı sürerseniz (-ki auranızıda onarır) rüyalarınızı daha uzun soluklu yaşarsınız. *Klasik senfoniler, canlı ve net rüyalar görmenizi sağlar. *Uyumadan önce, asitli içecekler, kafein, ağır yemekler, alkol almazsanız sağlıklı bir uyku çekersiniz, bu da sağlıklı bir şekilde rüya görmenizi sağlar. En Önemlisi: Tibet ayini hareketlerini hergün düzenli şekilde yaparsanız, chakralarınız daha sağlıklı çalışmaya başlar, bu da sizin hem bedensel hemde ruhsal gelişiminizi en iyi şekilde tamamlayacak, auranızı da güçlendirecektir. Hepinize iyi uykular efendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 yaklaşık 5cm büyüklüğünde, Sitrin kristalini temizleyip, yükledikten sonra taşınıza ilk önce: "Sevgili sitrin taşım, bundan sonra benim taşım olmanı, benim ve bütünün hayrına çalışmanı istiyorum. Teşekkür ederim" diyerek taşımızı kendi enerji bağımızla bir miktarda olsa bağlamış oluyoruz. Daha sonra 7 kez: "Sevgili sitrin taşım, rüyalarımı hatırlatmanı istiyorum" diye programladıktan sonra taşımızı yastığımızın altına koyuyoruz. Sabah uyandığınızda o an hatırlamasanız bile gün içinde mutlaka rüyalar zihninizde tekrar canlanacaktır. Taşınızı hafta 1 kez temizlemeniz, yüklemeniz ve programlamanızı tavsiye ederim. *Gece uyumadan önce; 1 kesme çikolata yemekte gayet güzel rüyalar görmenizi sağlar. *Uyumadan önce meditasyon yapmayı adet haline getirirseniz; rüyadan, rüyaya koşarsınız *Usui Reiki bilenler, Reikiye bağlanıp uyurlarsa, rüyalarının gayet net olduğunu görürler. *Yastığınıza hafif bir şekilde, menekşe yağı sürerseniz (-ki auranızıda onarır) rüyalarınızı daha uzun soluklu yaşarsınız. *Klasik senfoniler, canlı ve net rüyalar görmenizi sağlar. *Uyumadan önce, asitli içecekler, kafein, ağır yemekler, alkol almazsanız sağlıklı bir uyku çekersiniz, bu da sağlıklı bir şekilde rüya görmenizi sağlar. En Önemlisi: Tibet ayini hareketlerini hergün düzenli şekilde yaparsanız, chakralarınız daha sağlıklı çalışmaya başlar, bu da sizin hem bedensel hemde ruhsal gelişiminizi en iyi şekilde tamamlayacak, auranızı da güçlendirecektir. Hepinize iyi uykular efendim Sitrin kristalini doğal taşlar satan dükkanlarda bulabilir miyiz? Kolay bulunan bir taş mı yani? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SamhainScream Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Sitrin kristalini doğal taşlar satan dükkanlarda bulabilir miyiz? Kolay bulunan bir taş mı yani? Sitrin kristalini ben kolayca bulmuştum.Bazı bayramlarda yada belli kutlama günlerinde çarşıya kurulan pazarlarda değişik türlerde taş bulmak mümkün.Ama bir kaç dükkan gezerseniz sitrin kristalini elde edebilirsiniz diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Sitrin kristalini ben kolayca bulmuştum.Bazı bayramlarda yada belli kutlama günlerinde çarşıya kurulan pazarlarda değişik türlerde taş bulmak mümkün.Ama bir kaç dükkan gezerseniz sitrin kristalini elde edebilirsiniz diye düşünüyorum Peki bugün bakıcam teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Sitrin taşını doğal taş satan hemen hemen her yerde bulabilirsiniz. Sitrin taşı gerçekten çok kullanışlı ve enerjisi güçlü bir taştır. Vücudumuzda, Swadhisthana chakrayı, yani sakral chakramızı etkiler. Bu chakra, bolluk bereket, hayatın akışı ve cinselliğin doğrudan etkisi altına alır. Aynı zamanda sakral chakra, hayal gücü, imajinasyon ve ilham almamızı sağlar. Bu alanlarla ilgili sitrin taşımızı rahatlıkla kullanabiliriz. Aynı zamanda sitrin mükemmel bir kalkandır. Temizlenip yüklenmiş bir sitrin taşını odanıza koyduğunuzda odada ki negatifi püskürtmeye başlar. Ve bu yönden en sık kullandığım taşlardan biridir Temizlenmiş bir sitrin taşını, bir bardak suya sabaha kadar koyduğunuzda (sakın o suyu içmeyin) , o su ile vücudunuza sepeler veya fıs fıs yardımı ile sıkarsanız, auranızı inanılmaz şekilde onarmaya başladığını görürsünüz. Aynı zamanda auraya parlaklıkta veriyor bu sebeple, bir davete gideceksem mutlaka sitrinimi fıs fıslarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 [ATTACH]10574[/ATTACH] Sitrin taşını doğal taş satan hemen hemen her yerde bulabilirsiniz. Sitrin taşı gerçekten çok kullanışlı ve enerjisi güçlü bir taştır. Vücudumuzda, Swadhisthana chakrayı, yani sakral chakramızı etkiler. Bu chakra, bolluk bereket, hayatın akışı ve cinselliğin doğrudan etkisi altına alır. Aynı zamanda sakral chakra, hayal gücü, imajinasyon ve ilham almamızı sağlar. Bu alanlarla ilgili sitrin taşımızı rahatlıkla kullanabiliriz. Aynı zamanda sitrin mükemmel bir kalkandır. Temizlenip yüklenmiş bir sitrin taşını odanıza koyduğunuzda odada ki negatifi püskürtmeye başlar. Ve bu yönden en sık kullandığım taşlardan biridir Temizlenmiş bir sitrin taşını, bir bardak suya sabaha kadar koyduğunuzda (sakın o suyu içmeyin) , o su ile vücudunuza sepeler veya fıs fıs yardımı ile sıkarsanız, auranızı inanılmaz şekilde onarmaya başladığını görürsünüz. Aynı zamanda auraya parlaklıkta veriyor bu sebeple, bir davete gideceksem mutlaka sitrinimi fıs fıslarım Teşekkürler çok yararlı bilgiler verdin bize. Hemen uygulamaya geçiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Northiceeeee agzından bal damlıyoooor bilgiler için sagol dedigimi yapmadımda iki tane serçe parmak boyutunda mıknatısı yastık kılıfının içine koydum evet rüyalarımdada azda olsa verimini gördüm ama sabah uyandıgımda başımın içinde garip şeyler oluyordu hafif baş agrısı felan :/ ama yinede tavsiye ederim sitrin taşı olayını uygulamaya geçiremicek kişiler varsa mutlaka denemeye devam edin derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperenbozkurt Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 ben yaptım o gece 15 saat uyudum bidahada denemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.