vhercle Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolunay27 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 arkadaşım allah iyiligini versin çok komik acayip güldüm teşekkürler eline saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 bende çok güldüm izlediğimde özellikle oynayanların gülmesi beni güldürmüştü yorum için tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Bu ne beee:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 bu ne bee aynı fikirdeyim ama komik geldi bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 gözlerimden yaş geldi ya valla krize girdim gece gece herkes uyuyo be nkahkaha atıyom karnım ağrıdı çok saol ya :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 eline sağlık ya onayanların gülmesi çok komik olmuş ayrıca arkadaşlar ne yapalım bizim hollywood'umuz yok öyle filmlere harcıcak milyon dolarlarımızda ne yapalım şimdilik böyle idare edecez allah büyük:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Biz daha yaratıcıyız bi kere... ömrümde gördüğüm en güzel haç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 cok güldüm ya saol vhercle ...... tam türk usulü olmuş gercekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 teşekkürler yorumlar için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 gerçektne ha haç beni kopardı kepçeden haç prd tahta kaşıktan :DD: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 vallla yayinlayanin eline saglik,daha oncede you tube da gormustum, ama 2. kez izlemek fena olmadi yine kopardi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerousangel Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 süpermiş eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 konu yukarı çıkınca bende tekrar izledim size de teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.